|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tako grozno se počutim...
2.8.2007 9:38:21   
kekec in mojca
Po splavu v lanskem oktobru sedaj že osem mesecev delava na otročku. In povem, čisto sem že zmešana.

Moje user posted image  so postale blazno neredne - od 30 - 40 dni, tako da niti ne vem, v čem je problem. Poskušala sem se pogovoriti s svojo ginekologinjo, pa do nje niti nisem prišla, temveč sem kar avtomatsko (od sestre) dobila napotnico za ambulanto za neplodnost.

Vic je v tem, da sem s tem tako zelo obremenjena, da sama sebe več ne prepoznam. Želja po otročku pa je iz meseca v mesec večja in močnejša. Zadnjič sem naredila BC in pojavila se je bleda druga črtica. Bolijo me prsi, mož mi govori, da imam solzne oči (še moj mali Kekec me je hodil spraševat, zakaj se jokam, ker imam takšne očke), menstruacije ni, bila sem prepričana, da je to to. Danes sem pa ponovila drugi test in je bil NEGATIVEN! user posted image

Čisto sem na psu, v grlu imam cmok, daje me huda žalost in komaj zadržujem solze. Včasih se mi zdi, da bi bilo bolje, če z drugim sploh ne bi več poskušala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tako grozno se počutim...
2.8.2007 9:53:46   
Anonimen
Ne bit tako žalostna. En velik objemček zateuser posted image . Kaj preveč ti nažalost ne morem pomagat, sja so ti najbrž vse besede odveč ob tej žalosti. Vem samo to, da pejdi v ambulanto za neplodnost, saj tam vejo kako ti pomagat. Tam se ti bodo vsaj osredotočili na vzroke splava in ti jih bodo poskušali odstraniti, tako da se boš naslednjič že lahko veselila nove štručke. Včasih nam pač ne grem vse po maslu, in rabimo pomoč drugih in pomoč medicine, zato kar  pogumno na preiskaveuser posted image , saj ti bodo mogoče ravno te pomagale k novemu veseljuuser posted image . Strah pa nas je vse, vendar nas misel na user posted image drži pokonci

vso srečo in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2007 10:02:26   
sonček33
Kekec in mojca - nikar tako. Ne razmišljaj v to smer- morda bi bilo bolje, da niti ne bi poskušala. Se ti ne zdi, da bi potem na dan prišla druga vprašanja, druge želje- kako rada bi imela še enega otročka???? Vredno je poskusiti, no, poskušati. Te pa razumem, kako je, ko upaš in misliš, da si vendarle noseča, pa na koncu ni rezultata. Sama sem tako žalostna in prizadeta že 34 mesecev, ob vseh dojenčkih svojih prijateljic, znank in neznank.

In na kliniki za neplodnost, jah, zdi se, da se nikamor ne premakne. Berem tukaj na forumu, dekleta tako hitro stopijo v akcijo, vse se jim odvija, meni pa se zdi, da nikamor ne prideva. Kar nekaj pregledov, potem klomifen (še 1 mesec) potem doktor pravi, da bo postopek IVF.

Naj te razvedrim s temle verzom, ko imaš ravno tak nick

Želim nam, da bi bile navihane in vesele kot Kekec,
                  poskočne kot Brincelj,
                  modre kot Kosobrin,
                  pogumnejše od Rožleta,
                  prijaznejše od Bedanca
                  in  bi spregledale kot Mojca ter
                  se zavedle, da je svet poln lepih rožic tete Pehte.

Vse lepo ti želim.
Uživaj v družbi svojega dragega in malega Kekca in verjemi, da se bo vse končalo kot se mora. Držim pesti.  Jaz pa zdaj skočim v lekarno po čaj plahtice in krvomočnico. Zakaj pa ne, vredno je poskusiti.

Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2007 10:19:00   
Naty*
kekec in mojca, men je vedno tolk hudo, ko preberem take žalostne poste user posted image . Res mi je hudo zate, vendar sem vesela, da imaš že enega kekca doma, ki te razveseljuje. Tud sama sem imela maja abrazijo in sem zaenkrat še v fazi, ko čakava, da bova lahko začela delat user posted image ....ne vem....mogoče bom tud js čez osem mesecev na istem kot ti, čeprav mam skoz upanje, da bo kmalu ratalo.

kekec in mojca ter sonček33, iskreno iz srca vama privoščim, da bi kmalu obe zagledale user posted image in 9 mesecev zatem imele tudi zdravega user posted image . Če bi blo kaj v moji moči, bi vama rade volje pomagala, ker ne morem vama pošiljam pa user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ki bi vama kmalu prinesle veliko sreče.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2007 10:44:57   
sonček33
Naty hvala, verjamem, da nama bodo ti objemi in želje pomagale.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2007 13:41:03   
kekec in mojca
user posted image  Razočaranje je res veliko, ker tokrat sem bila pa res 99%, da je uspelo. Enkrat vmes sem že doživela podobno razočaranje, lahko bi me izučilo, da naj ne upam preveč. Vendar si ne morem pomagati. Želja je tako velika... še posebej mi je hudo, ker Kekec razlaga naokoli, da bo kmalu dobil sestrico (zraslo na njegovem zelniku). user posted image  

Sonček 33 iz tvoja pesmica me je res ganila. In Naty... žal mi je za tvojo pikico. Hvala za spodbudne besede!

Obema želim veliko veliko sreče - da bi kmalu zagledali dve črtici!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2007 13:53:34   
kodrana
kekec in mojca. še od mene user posted image . vem, kako hudo je.. pa vendarle, enega user posted image  že imata in verjemi, da bosta tudi drugega kmalu dočakala.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2007 15:51:30   
marita
kekec in Mojca: rada bi te potolažila pa ne vem kako. Lahko ti povem, da sem imela tudi sama m na 29-35 dni. Prišla je kadar je prišla. Doma imam sicer že eno punčko in sedaj sem v drugo noseča. Sem si 2 leti zapisovala vsak mesec cikluse, da bom v primeru ponovne zanositve vedela kako in kaj, pa v 2 letih nisem našla vzorca. Niti se nisem sekirala, samo zapisovala sem si. Pa pri sebi sem ugotavljala, kdaj bi lahko bila O. Ko sva se z dragim končno odločla za drugega otroka, je ratalo v 2 mesecu. V bistvu naju je presenetilo, ker sva prvo punčko delala 8 mesecev. Sama pri sebi sem ugotovila, da imam O en teden kasneje kot bi mogla biti. Sva pa tisti mesec user posted image vsak dan, večkrat na dan. Sem si mislila: te bom že dobla O, ne boš mi ušla.user posted image user posted image user posted image . 32 dan v ciklusu je bil test pozitiven, zagledala sem velik +.

Veliko sreče, pa ne bit preveč žalostna. Če ti je uspelo enkrat, bo tudi v drugo!!!

Marita

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2007 19:33:56   
majrim
user posted image  ta je za tolažbo,user posted image  ta pa za srečo...upanje umre zadnje, to si zapomni...mi smo tudi jokali , pa jokali , ampak upanja pa nikoli nisem izgubila...celo potem ne, ko sva šla na umetno oplojevanje in je bilo eno samo jajčece za oplodit...in glej ga zlomka, je minil že mesec od poroda ...tudi čudeži se dogajajouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2007 19:53:26   
kekec in mojca
Znam si predstavljat, kaj vse ste doživljale ob težavah pri zanositvi, še kako dobro... Ironija je, da sta obe moji nosečnosti nastali v prvem poskusu, zdaj pa... Te zgodbe o vaših dojenčkih ter premaganih težavah v nosečnosti mi dajejo upanje vnaprej.

Zdaj je malo bolje in sem se umirila, jezna sem nase, ker kljub temu, da je bil test negativen, še zmeraj upam, da se je tokrat zmotil in ne prejšnjič...

Komaj čakam, da bo prišla user posted image  in da gremo v nove "boje" (pod rjuhami).

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2007 21:56:15   
majrim
no vidiš, tako te je veliko raje bratuser posted image user posted image user posted image ...pozitivno misli,pa bo...saj, po drugi strani te razumem,ko zanosiš brez problemov...pol si siguren v to,da bo tudi v drugo šlo tako...ampak bo že...glavno, da se doma imate vsi radi in da imaš podporouser posted image ...ljubezen itak premaga vse ovireuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.8.2007 14:50:21   
sonček33
kekec in mojca - je danes kaj boljše?
saj bo.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.8.2007 15:22:23   
andreja2000
kekc in mojca
se kar nekako najdem v tvoji zgodbi,saj se je tudi meni dogajlo podobno.Po zadnji izgubi naše punčke tudi dolgo nisem mogla zanositi.Minevali so meseci in mene je vedno bolj grabila panika.Kaj se dogaja,zakaj zdaj še zanositi več ne morem,a niso bile že dosti izgube,sedaj pa še tole.
Minilo je leto,pa nič,razen seveda nenehnega razočaranja ob prihodu user posted image . Pa tudi jaz sem bila večkrat čisto prepričana,da sedaj pa sem user posted image ,potem pa user posted image user posted image ,solze,žalost in neko noro upanje,kaj pa če sem kljub temuuser posted image .Vendar se je vedno izkazalo,da nisemuser posted image .Potem je sledilo še 6 mesecev jemanja klomifena,pa naročena sem bila v ambulanti za neplodnost.Tekel je že 22 krog in glej kaj zagledam user posted image .Bila sem čisto iz sebe in od velike sreče sem user posted image  kot dež....
Verjemi,tudi tvoj čas bo prišel in želim ti,da prav kmalu.Vstrajaj,ker se splača,saj ene punce poizkušajo in se borijo leta in leta,pa še vedno v sebi nosijo globoko vero v uspeh.
Tebi in tudi tebi sonček33  in tebi MIŠEK13  ,ter vsem,ki se trudite zagledat user posted image ,želim,da sreča čim prej pohiti tudi k vam in osreči tudi vas.Vem,kako hudo je,ko čakaš na user posted image  zato vam vsem skupaj močno stiskam pesti in vam pošiljam veliko pozitivnih misli.
Ko bi mogla,ko bi imela to moč,bi vam tudi sama srečo poslala,tako pa to žal ne morem,le pesti vam stiskam in prosim za vašo srečo,ki si jo nedvomno močno zaslužite.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.8.2007 15:31:14   
sonček33
Andreja 2000 ti si res fajn punca. Hvala. Vse lepo tebi.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.8.2007 16:46:19   
kekec in mojca
Pozdravljene, punce!

Hvala za vaše odgovoreuser posted image , punce zlate ste.

Sonček 33, danes je veliko veliko bolje, včeraj pa sem bila res na psu. Morala sem nekam napisat in izlit kar čutim. Še posebej mi je bilo hudo zaradi tistega prvega testa... Čudno mi je le to, da me tako bolijo prsi, potem pa spet ponehajo, pa spet začnejo... Verjetno je to PMS, ki pač ni tako zelo značilen zame.

Andreja 1000, tvojo zgodbo poznam, sem jo lani brala na RR. Vesela sem zate in za tvojo punčko, ki tako zelo veselo brca v trebuščku. Želim ti čim lepše potovanje v Rim. Kdaj bo veliki dan?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.8.2007 0:23:26   
Anonimen
Drži se, saj bo. Le upanja ne smemo izgubiti. Tudi jaz sem danes čisto na tleh. Ampak, saj bo tudi za nas enkrat posijal sonček, kajne SONČEK???

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.8.2007 7:38:34   
sonček33
O breskrabi urškaj - seveda bo posijal sonček. Pri nas že sije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.8.2007 9:36:22   
Anonimen
Sonček, izgleda, da imaš veze tam zgorajuser posted image

Pa dobro jutro!

Ravnokar delam lazanjo za kosilo.

Lp.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
4.8.2007 11:27:27   
sonček33
Uf lazanja...njami....kaj bi pa jaz??? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.8.2007 12:20:44   
Anonimen
Tak... mi smo se že najedli, je še nekaj ostalo. Sonček, prideš?user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
4.8.2007 12:30:34   
sonček33
sem že na poti ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.8.2007 12:30:56   
sonček33
Sam v bistvu pa nimam pojma kje je BABYLAND

Neposredna povezava do sporočila: 22
4.8.2007 12:43:15   
kekec in mojca
Lazanja.... njami, jaz bi tudi!!!

Sonček 33, rada bi te kontaktirala privat, pa ne najdem ikone za ZS.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.8.2007 12:47:54   
sonček33
joj mojca od kekca prjatlca jest sem en tak butalc za računalnik da mi tut mal ni jasn kaj bi mogla nardit, da bi se pokazale ikone

Neposredna povezava do sporočila: 24
4.8.2007 13:17:15   
kekec in mojca
Evo, poslala sem ti!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?