Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tablete, sirupi, kam z njimi? 13.1.2009 10:41:16
|
|
|
|
Volga
|
Nesi v lekarno.
|
|
|
|
RE: Tablete, sirupi, kam z njimi? 13.1.2009 10:42:12
|
|
|
|
Mišni
|
V kontejner. V lekarnah ne jemljejo, vsaj večinoma ne. Bodo pa, je nek nov zakon ali predpis sprejet.
|
|
RE: Tablete, sirupi, kam z njimi? 13.1.2009 10:44:52
|
|
|
|
maca m
|
Ali pa vprašaj v zdravstvenem domu. Po mojem bi morali tudi tam imeti kakšen koš za nevarne odpadke.
|
|
|
|
RE: Tablete, sirupi, kam z njimi? 13.1.2009 10:58:41
|
|
|
|
s.
|
Saj komunala zbira nevarne odpadke- pokliči pa jh vprašaj kam lahko oddaš. Pri nas imajo parkrat letno te akcije in brezplačno oddam take stvari, tudi kozmetiko, olja, baterije...
|
|
|
|
RE: Tablete, sirupi, kam z njimi? 13.1.2009 11:29:56
|
|
|
|
laura28
|
Tut jaz imam ta problem, sem jih nesla v lekarno pa mi jih niso vzeli.
|
|
|
|
RE: Tablete, sirupi, kam z njimi? 13.1.2009 11:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo vprašala v ZD, pa še na komunalo.
|
|
|
|
RE: Tablete, sirupi, kam z njimi? 13.1.2009 14:41:46
|
|
|
|
katra55
|
Komunala zbira nevarne odpadke. Nikakor tega ne mečite v kontejner, sploh pa ne kakih antibiotikov! Kje lahko oddate stara zdravila: V Mestni občini Ljubljana vse leto v zbirnem centru Barje. Ljubljanska Snaga ob določenih datumih dvakrat na leto zbira nevarne odpadke iz gospodinjstev tudi v 9 primestnih občinah. V Mestni občini Koper v zbirnem centru Dvori. V Mestni občini Maribor v zbirnem centru Metava. Obvestila o zbiralnih akcijah lahko najdete na spletnih straneh komunalnih podjetij na vašem območju.
< Sporočilo je popravil katra55 -- 13.1.2009 14:45:31 >
|
|
|
|
RE: Tablete, sirupi, kam z njimi? 13.1.2009 14:49:35
|
|
|
|
Maxica
|
Sem že jaz enkrat spraševala okrog tega TUKAJ, pa jih še vedno doma hranim. Baje bo do konca letošnjega leta sprejet en zakon, in jih bomo lahko nesli v lekarno.
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......