|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ta presneta živčnost........
2.12.2004 16:53:51   
Neža81
fin to presneto čakanje na M:hudicek:. Sem jezna ko hudič. :grrr::grrr::grrr: Če misli naj pride, ne pa da se tak zeza z nami. Jaz potihem mislim, da sem noseča, vendar se pa ne upam prehitro veseli. V trebuhu sem fuul napeta, pa ne vem če od :nosecka: al od živčnosti, ker ni M. Jaooooooo....... ko bi že to blo enkrat mimo. Vem pa, da bom zeloooooooo razočarana, če se bo pojavila M, ker prej mi je vsaj prišla na pričakovan dan, zdaj ko pa zamuja, pa imam le nekaj upanja, da sem nova srečka nosečka.

Vglavnem, bradavice me še vedno ful bolijo, prsi so žilnate, šika me v trebuhu in jajčnikih, skoz hodim na WC ker čutim neke krče v spodnjem predelu in mislim da je M prišla, vidim pa le bel izcedek, ful sem utrujena in lena, tu pa tam mi postane malo slabo, tudi kovinski okus imam v ustih,.......

Zaj pa naj vem al prihaja M:hudicek: al pa :duda::bravo:!!!

No, malo bom izklopla to in grem čez pol ure manekerki. :)

Katera bo prva zvedela da je srečka :nosecka:, naj takoj javi. Upam, da bomo vse decemberske nosečke. Upam tudi, da bom do nedelje, ko hodi miklavž že vedela če sem al ne. Bom mojga vprašala ali je bil kaj priden? Ker vedno reče ja bo tudi tokrat reko ja :)-:)-, mu bom za darilo v škatlici dala tester - če bo seveda pozitiven.

LP, Neža
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.12.2004 17:02:46   
Skye
upaaam zate in držim pesti da boš postala nova srečka :nosecka:

Tud vsem ostalim, kie je ne pričakujejo želim :modri:

Če bog kje je, bo decembra zelo dosti novih srečk :nosecka:

Skye

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2004 17:32:09   
tinkamiška
Tud jst mislim na vse vas, ki vas ta Franca tak grdo zafrkava!!!

Držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska:
in cakam na veselo novicko!:rozica:

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2004 19:40:34   
Ezi
Ja, pa bi bilo res krasno, ko bi se izpolnile te želje, a ne?

... naj jih eden od stricev le izpolni ...

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2004 7:35:52   
pupika
Joj Neža, kolk sem vesela zate, ti imaš čisto vse znake, tak, da si siher. Mene pa na vsake tolko časa prime tale slabost, pa še to zelo rahlo. Sem začela celo premišljevat, če slučajno sem, upam, da ni kaj narobe, ker imam tako mile znake.

Mislim, tole se že vleče celo većnost, pri meni bo jutri 7 dni, odkar mi zamuja, pa še nič ne kaže, da bi prišla.

Punce teli testerji se z nami malo zafrkavajo ali pa se tale M ta mesec dela norca iz nas. Jaz sem danes zjutraj zopet naredila test Baby Check, pa kar nisem mogla verjet, ker se mi je po 15 minutah pojavila še druga črtica, zaenkrat še malo bolj rahlo. Sicer pa tak piše, da po 10 minutah ne smemo več brati teh testerjev. Tak, da sem bila malo razočarana, ampak tole pa je zelo nesramno, ko se ti po parih minutah pojavi še ena črtica.

Mislim na vse vas in vam želim :roza::modri:

lp, :kuza::kuza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2004 7:44:09   
Natka1
Neža,
se čisto strinjam s tabo. Če že mora priti, naj čim prej, ali naj ti vražji testi pokažejo, da smo 9nebesa . Ko bi se to zgodilo vsem v klubu čakajočih na M.

Mene to že malo tudi spravlja ob živce, ker mi M še nikoli ni tak zamujala. :zmeden:

Danes grem kupit test, nisem ga delala od torka, sporočim potem, po 12. uri rezultat. Upam, da tokrat veselega.

Vsem lep petek in še lepši vikend.
Bodite pridne, da vam bo Miklavž kaj prinesel. :)-:)-

Natka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.