Neža81 -> Ta presneta živčnost........ (2.12.2004 16:53:51)
|
fin to presneto čakanje na M:hudicek:. Sem jezna ko hudič. :grrr::grrr::grrr: Če misli naj pride, ne pa da se tak zeza z nami. Jaz potihem mislim, da sem noseča, vendar se pa ne upam prehitro veseli. V trebuhu sem fuul napeta, pa ne vem če od :nosecka: al od živčnosti, ker ni M. Jaooooooo....... ko bi že to blo enkrat mimo. Vem pa, da bom zeloooooooo razočarana, če se bo pojavila M, ker prej mi je vsaj prišla na pričakovan dan, zdaj ko pa zamuja, pa imam le nekaj upanja, da sem nova srečka nosečka. Vglavnem, bradavice me še vedno ful bolijo, prsi so žilnate, šika me v trebuhu in jajčnikih, skoz hodim na WC ker čutim neke krče v spodnjem predelu in mislim da je M prišla, vidim pa le bel izcedek, ful sem utrujena in lena, tu pa tam mi postane malo slabo, tudi kovinski okus imam v ustih,....... Zaj pa naj vem al prihaja M:hudicek: al pa :duda::bravo:!!! No, malo bom izklopla to in grem čez pol ure manekerki. :) Katera bo prva zvedela da je srečka :nosecka:, naj takoj javi. Upam, da bomo vse decemberske nosečke. Upam tudi, da bom do nedelje, ko hodi miklavž že vedela če sem al ne. Bom mojga vprašala ali je bil kaj priden? Ker vedno reče ja bo tudi tokrat reko ja :)-:)-, mu bom za darilo v škatlici dala tester - če bo seveda pozitiven. LP, Neža
|
|
|
|