Marijena
|
Imama 4 mesečnga dojenčka, je zdrav, vse ok z njim. Za prvomajske praznike ma mož kolektivni dopust in to celih 10 dni. Kolegi so naju povabli za 1 teden na njihov vikend na morje kot vsako leto!! Pogoj je normalno, da pridema brez dojenčka, ker smo to stara družba, ki večina še nima otrok, ostali pa pridejo vedno sami. Zdej pa kje je problem. Taščo in mojo mamo sma prosla, če bi lahko pazle vsaka par dni otroka, celo moja mama bi ga mela 4 dni, tašča pa samo 3. In itak! Moja mama ne dela problemov, je rekla da ga vahta z veseljem, star je dovolj, navajen je starih staršev, bolan ni. Tašča pa vik in krik, da sem slaba mama, da je premajhen. ma to me itak ne briga kaj si misli, ker se je nič ne tiče, moti me edino, da noče pazit niti en dan, moja mama pa tudi ne more 7 dni, ker je en dan vmes povabljena na en rojstni dan. Dedkov nimamo več! Zdej pa ne vem, sem razmišljala da bi ga dala eni kolegici, ma tudi sama 2 letnega otroka, samo ne vem, kr enim ljudem otroka ne bi dajala!!! In zato sem ful jezna na taščo, ker zaradi nje boma na koncu mogla ostat doma, mislim pa da se vs estrinjate, da se z otrokom življenje ne konča in je samo spočita in srečna mama, dobra mama. Itak smo pa v dobi telefonov, interneta, samo dopovedat moji tašči. Sej tudi ona bo kdaj rabla uslugo in je od mene ne bo dobila, to pa zdej prisežem tule! Mož si pa itak nič ne upa rečt, ampak šel bi pa žurat, o to pa, da bi pa mamici kej rekel, pa seveda ne. Da se ne užali. No, sej niti ne vem, če mama kakšno vprašanje, sem skrila nick in dala novega, samo mnenje me pa res zanima, kako naj tašči dopovem, da je babica in da ni nič narobe, če kdaj pomaga popazit otroka, sej pomoč je vzajemna. ko pa ona rabi, pa tudi dobi pomoč. Mož kosi travo itd... Hvala!!!
|