|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tašča - spet
11.5.2005 9:57:12   
Čiračara
Lep pozdrav!

No, včeraj je tud mene tašča presenetila:(. Seveda ne pozitivno.
V soboto smo povabljeni na eno poroko od zeloo daljne žlahte. Skratka sploh nismo v nekih kontaktih, razen ob pogrebih in podobnih dogodkih.In midva izjaviva, da ne bova šla, ker mene zadnjih štirinajst dni mučijo glavoboli oz.nekakšna migrena.Pa tudi ne čutim neke velike obveznosti, da bi šla, ker si pač nismo blizu. Ta par tudi že obvestila, da naju ne bo in da se bova z darilom oglasila po poroki. Normalno sta naju razumela in sta povedala,da tud še enega para ne bo, ker je tud ona nosečka in da se tud slabo počuti.
In to izve moja tašča. In mi začne pridigat, da to bi pa morala it, kaj bodo pa rekli, itd. In izjavila je še to, da zdaj se pa ne bo mogla pohvalit v smislu: Glejte, to je pa moja noseča snaha!! Halloooo???
In izjavila je tudi, da glavoboli sploh niso normalni v nosečnosti!!!! Ona že ve, ker je dvakrat rodila!!
A mi verjamete, da mi je "deklc" dol vrglo? Pa sem ji lepo povedala, da sploh ni njena stvar kam greva, kam bova šla in kje sva. Ja, potem je pa seveda sledila užaljenost.
Vam povem, da jo imam dost za nekaj časa!!:(....

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tašča - spet
11.5.2005 10:00:49   
NinKa
Ah te tašče.....

Svoj komentar glede svoje......:grrr::grrr::grrr:

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tašča - spet
11.5.2005 10:02:42   
bobek05
Edino prav si naredila :bravo::bravo::bravo: - pa naj se muli..:)-

Sploh se ne obremenjuj s tem, ker to škodi tvojemu :duda: - zdaj se moraš posvečati samo sebi in njemu oz. njej. Je pa verjetno res, da ti takšne stvari načnejo živce.. Ti se ji kar ne pusti.. Tvoje oz. vajino življenje in vajina stvar kam in kdaj bosta šla - čisto prav si ji povedala.

Glavoboli se pojavljajo pri nekaterih nosečnicah.. Če pa si strašno moteči oz. hudi pa se le posvetuj s svojim G..

Pa veliko sreče s taščo.. (moja je na srečo ful vredu)..

:nosecka: v 33t

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tašča - spet
11.5.2005 10:04:23   
tjaga
Ti se kar nič ne sekiraj. Efekt je tako ali tako isti. Tašča .... skuhala in pojedla bo rilčevo župco in bo. Saj bo tudi ta poroka mimo.
Evo ena :rozica: zate, pa en :hudicek: za taščo.

Pa še en vic na temo tašč:

Pride pogrebnik domov, ves zmučen. Pa ga vpraša žena: "Zakaj si pa tako zmučen? Ste imeli dosti pogrebov?" Pa pravi pogrebnik: "Ne, samo enega." Žena ga vpraša: "Zakaj si pa potem tako izmučen?" "Ker smo pokopavali neko tečno taščo, pa so ostali ploskali, tako da smo mogli desetkrat ponavljati!"

:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tašča - spet
11.5.2005 10:09:20   
Tiamo
Jaz pa lahko mojo samo hvalim in hvalim, ne vtika se v najine zadeve, nama pomaga, nama stoji ob strani, zdaj nakupuje za :duda: kot nora oz kot da bi bila ona noseča, ...

res sem lahko srečna za tako taščo

Lp Tia74

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tašča - spet
11.5.2005 10:18:52   
Lenči
Ja tašče - večni problem.

Jaz z mojo sicer nimam problemov (trkam na les), ker praktično tudi nima stikov z nami. Je pred nekaj leti odšla od moža z enim mladcem (ki je star približno toliko kot moj možek :zmeden: ) in je še sedaj z njim. Ker ve, da moj možek in njegova sestra nad njim nista navdušena so tudi obiski redki (ob velikih praznikih - cca. 3x na leto). Tako da še sreča za moje starše, ki so nam res vedno na razpolago :bravo:.

Glede tvojega problema Čiračara pa - naredila si prav. Važno je tvoje počutje in počutje tvoje pikice.

Ti pošiljam enga sončka, Lenči

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tašča - spet
11.5.2005 10:28:29   
tannya
Čiračara, prav si naredila. Ne vem kaj je z nekaterimi ženskami - taščami, jaz imam z mojo že 10 let konflikte. Ne razume, da je njen sin samo njen sin in ne partner...Vsake toliko jo moram postaviti na hladno, da je potem nekaj časa mir. Še sreča, da živi 100 km stran, ker če bi bila bližje, ne vem kako bi bilo.

Ne se sekirat in poskrbi zase, da se boš ti dobro počutila.

Tanja

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tašča - spet
11.5.2005 10:42:43   
saba
čiračara prav si naredila:bravo:

jaz mam tudi take in drugačne konflikte z mojo taščo...pa tudi ji kdaj pa kdaj zabrusim nazaj. Sej vem da želi samo dobro, ampak včasih prestopi mejo.

..in še jo mam blizu, sosednja vrata hiše:hudicek:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
11.5.2005 11:44:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
11.5.2005 11:46:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tašča - spet
11.5.2005 12:10:44   
girly
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
za to kar si nardila.če si ne da dopovedat, njena stvar. kam gresta in kam ne ni njej problem. sploh ni pomembno kdo se poroči, tud če bi se ne vem kdo, če vama ni za it, je to vajina pravica da ne gresta. aja, kaj pa tvoj :love: pravi na mamino izjavo?

sej jst sm tud mela v preteklosti težave s taščo, sm ji kr neki krepkih povedala ( se je tok bala za svojga sinkota :grrr: ), potem neki časa sploh nismo mel stikov, zdej se pa krasno razumemo :bravo: in vsaka čast, se sploh ne vtika več in pusti, da živiva po svoje. res lep občutek, ko se s taščo fajn razmeš, samo včasih ne gre brez tega, da poveš kako in kaj . takrat je hudo, potem se pa tottalno oddaljiš al se pa zbližaš :)-

se oproščam za nakladanje
lep dan ;)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tašča - spet
11.5.2005 12:21:33   
Čiračara
Girly moj:love:je seveda dal meni prav. Čeprav ima zelo rad mamo, je vedno na moji strani:bravo::bravo:.
Še vedno misli, da bo ona rihtala svojega sina kot da nima žene. Svašta:grrr:
Tud on ji je povedal nekaj krepkih. Če se je je kaj prijelo, bomo pa videli.

LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tašča - spet
11.5.2005 13:08:29   
Andy13
Čiračara, naredila di edino pravilno. :bravo:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tašča - spet
11.5.2005 13:11:35   
Anonimen
Se strinjam s Tjago. Pa še to bi dodala, da obstaja čisto majčkeno upanje, da te bo pa zaradi tega morda v prihodnje bolj spoštovala ali pa bolj bala in bo malo pomislila, kaj reče.

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tašča - spet
11.5.2005 14:03:09   
marper
Ne sekiraj se zaradi tašče!

Misli nase in na Pikico:bravo:.

Ne sekiraj se zaradi tašče, se bo že ohladila. Naj ji še mož pove in razloži, kako je. Mogoče bo pomagalo za naprej, da ne bo prihajalo do nepotrebnih nesoglasij. Škoda tratiti živce zaradi takih stvari, so še veliko bolj pomembne!

Kar se pa tiče glavobola je pa to v nosečnosti normalno pri nekatrih, zaradi sprememb v telesu in povečane količine krvi!

Sicer sva tudi midva letos povabljena na dve poroki: ene bo šritiranjst dni pred PDP, druga pa mesec in pol po PDP.
Prijatelji, ki vabijo vejo kako je v nosečnosti... zato bomo v zadnjem trenutku potrdili ali odpovedali prisotnost. Jaz bi rada šla, pa sedaj nisem svoj šef, bom videla, kaj bo Pikica rekla, tako pa bo..... hi hi hi;).

33t 2d

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tašča - spet
11.5.2005 19:08:26   
Yasminka
Čiračara rect moram, da sem se se kar mal zamislila nad tem dogodkom s tasco. Moja je res super tasca. Celo pelje me do G, ker ne prenasam vozenj z busom.
Ga pa na zalost veckrat polomi moja mama!!!! Zadnjic je sestra praznovala rojstni dan. Slabo sem se pocutila in hotela sem ostati doma, pa sem vseeno prisla. Na koncu mi je pocil film, ko sva s sestro sami vse skuhali in pospravili, mama pa je klepetala ob kavici in se hvalila s prihajajocim vnuckom.
Moj nasvet: pusti jo naj se nekaj casa drzi dolg nos. Pohvalno pa je, da si ji povedala kar ji gre!! Bravo punca!!!:bravo::bravo:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Tašča - spet
12.5.2005 10:43:03   
špelin@
Kura :hudicek:

Samo srčno upam, da ne bom kdaj jaz komu takšna tašča... Sem že možu povedala, naj me kresne po glavi, če bi se spreminjala v zmaja :zmeden:

Tudi moja tašča je na meni uporabljala tovrstne prijeme, zdaj pa sem kot ledena gora in ji niti prilizovanje (po novem :zmeden2: ) več nič ne pomaga.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?