Čiračara -> Tašča - spet (11.5.2005 9:57:12)
|
Lep pozdrav! No, včeraj je tud mene tašča presenetila:(. Seveda ne pozitivno. V soboto smo povabljeni na eno poroko od zeloo daljne žlahte. Skratka sploh nismo v nekih kontaktih, razen ob pogrebih in podobnih dogodkih.In midva izjaviva, da ne bova šla, ker mene zadnjih štirinajst dni mučijo glavoboli oz.nekakšna migrena.Pa tudi ne čutim neke velike obveznosti, da bi šla, ker si pač nismo blizu. Ta par tudi že obvestila, da naju ne bo in da se bova z darilom oglasila po poroki. Normalno sta naju razumela in sta povedala,da tud še enega para ne bo, ker je tud ona nosečka in da se tud slabo počuti. In to izve moja tašča. In mi začne pridigat, da to bi pa morala it, kaj bodo pa rekli, itd. In izjavila je še to, da zdaj se pa ne bo mogla pohvalit v smislu: Glejte, to je pa moja noseča snaha!! Halloooo??? In izjavila je tudi, da glavoboli sploh niso normalni v nosečnosti!!!! Ona že ve, ker je dvakrat rodila!! A mi verjamete, da mi je "deklc" dol vrglo? Pa sem ji lepo povedala, da sploh ni njena stvar kam greva, kam bova šla in kje sva. Ja, potem je pa seveda sledila užaljenost. Vam povem, da jo imam dost za nekaj časa!!:(.... LP
|
|
|
|