Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kot vidite že malo pešam... Danes malo bolj klišejski a vseeno prisrčni...
"Gospod direktor, garažo imate odprto!" je tajnica opozorila direktorja, ko je vstopila v njegovo pisarno. Direktor ni trznil, tajnica pa je zapustila pisarno. Čez nekaj časa se je direktor oglasil pri tajnici in jo vprašal:
"Ste prej videli Porscheja v moji garaži?" "Ne, videla sem samo razvalino s praznima prednjima gumama!"
Direktor je tajnico peljal prvič na večerjo. Naslednji dan je ona pripovedovala prijateljici: "Naš direktor je nemogoč! Polže je jedel s hišico vred!" Direktor pa je povedal prijatelju: "Moja tajnica je neverjetno pohotna! Med večerjo me je ves čas brcala v noge in šepetala: "Ven ga daj!"
Tajnica prvi dan v službi. Telefon neusmiljeno zvoni. Nenadoma se pojavi direktor in jezno vpraša: "Ali ne mislite dvigniti telefonske slušalke?"
"Nikomur še nisem povedala moje nove telefonske številke zato gotovo ne kličejo mene. Kar vi se oglasite, sigurno bo za vas."
RE: TUDI ČETRTEK JE DAN ZA SMEH 8.12.2005 23:58:21
šošo
Vijuga avto po cesti. Policaj ga ustavi, stopi do vrat in pogleda skozi šipo. Mlada damica vsa prestrašena odpre okno. Pa reče policaj strogo: "Gospodična, vi vozite kot ena čisto navadna kura!"