Skorpija -> TUDI ČETRTEK JE DAN ZA SMEH (8.12.2005 13:45:58)
|
Kot vidite že malo pešam... Danes malo bolj klišejski a vseeno prisrčni... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] "Gospod direktor, garažo imate odprto!" je tajnica opozorila direktorja, ko je vstopila v njegovo pisarno. Direktor ni trznil, tajnica pa je zapustila pisarno. Čez nekaj časa se je direktor oglasil pri tajnici in jo vprašal: "Ste prej videli Porscheja v moji garaži?" "Ne, videla sem samo razvalino s praznima prednjima gumama!" Direktor je tajnico peljal prvič na večerjo. Naslednji dan je ona pripovedovala prijateljici: "Naš direktor je nemogoč! Polže je jedel s hišico vred!" Direktor pa je povedal prijatelju: "Moja tajnica je neverjetno pohotna! Med večerjo me je ves čas brcala v noge in šepetala: "Ven ga daj!" Tajnica prvi dan v službi. Telefon neusmiljeno zvoni. Nenadoma se pojavi direktor in jezno vpraša: "Ali ne mislite dvigniti telefonske slušalke?" "Nikomur še nisem povedala moje nove telefonske številke zato gotovo ne kličejo mene. Kar vi se oglasite, sigurno bo za vas."
|
|
|
|