|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TRGOVINA H.M
8.10.2005 16:11:57   
krompircek
mene pa zanima če se splača v trgovino H.M v Maribor po otroške stvari predvsem oblačila SVETUJTE
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TRGOVINA H.M
8.10.2005 16:24:20   
mammy26
brat ravno prihaja od tam in pravi, da za otroke imajo lepe stvari. Sama pa se z možem odpravljava po 20-tem, ko dobijo novo robo.

(odgovor članu krompircek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2005 16:35:27   
Alina
Hojla!

Mammy26 kako veš, da dobijo po 20 - tem novo robo? Jaz sem imela namen se zapeljati v Maribor v torek. No če je tako bom pa še malo počakala. Ali veš katere dneve polnijo police?

Hvala za informacije.

Lp, Alina

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2005 16:58:23   
jazz
Mi tudi gremo v soboto, pa upam, da ne bojo prazne police!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2005 20:10:33   
mammy26
povedala mi je kolegica ki ima v HM že skoraj svojo "inventarno številko", da se je pogovarjala, da dobijo novo robo tako v Avstiji kot pri nas 20. vsakega meseca. Tako tudi ona vedno hodi v tem času in do sedaj še ni bila razočarana. Potem bo že držalo.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2005 22:45:18   
Pinja
Hja, za Maribor sicer ne vem, ampak v Lj. dobivajo robo enkrat tedensko (ne vem točno, torek ali četrtek). Sigurno tudi v Mb dobivajo robo pogosteje kot enkrat na mesec user posted image  , se vam ne zdi?

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2005 23:11:06   
pravljica
jaz že 1 teden čakam in klicarim za kombinezon, ker sem narobe kupla in je treba zamenjat...ker tam ne morš nič vnaprej rezervirat, ne morjo naročit dobaviteljo določenega artikla, noben te nima časa domov poklicat, kaj šele dat na stran, ko stvar dobijo - so mi dali napotek, da naj jaz tja kličem vsak dan, ker ne vejo kaj kdaj in koliko dobijo --> roba pa prihaja VSAK DAN! in pač...vsak dan kličem in upam da dobijo še pred snegom...mater so se mi zamerli, kaj takšnega se v emporiumu, zari, bc, aladinu..v glavnem nikjer drugje po mojih izkušnjah ne more zgodit user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2005 20:08:31   
Lana_s
Jaz sem že kar nekaj stvari tam kupila in sem zelo zadovoljna. Imajo lepa, moderna, kakovostna in cenovno ugodna oblačilauser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2005 17:57:24   
Annny
Njihova oblačilca so kakovostna, jaz tam kupujem samo pižamice. Imajo pa zelo veliki številke.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?