TRGOVINA H.M (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

krompircek -> TRGOVINA H.M (8.10.2005 16:11:57)

mene pa zanima če se splača v trgovino H.M v Maribor po otroške stvari predvsem oblačila SVETUJTE

mammy26 -> RE: TRGOVINA H.M (8.10.2005 16:24:20)

brat ravno prihaja od tam in pravi, da za otroke imajo lepe stvari. Sama pa se z možem odpravljava po 20-tem, ko dobijo novo robo.

Alina -> RE: TRGOVINA H.M (8.10.2005 16:35:27)

Hojla!

Mammy26 kako veš, da dobijo po 20 - tem novo robo? Jaz sem imela namen se zapeljati v Maribor v torek. No če je tako bom pa še malo počakala. Ali veš katere dneve polnijo police?

Hvala za informacije.

Lp, Alina

jazz -> RE: TRGOVINA H.M (8.10.2005 16:58:23)

Mi tudi gremo v soboto, pa upam, da ne bojo prazne police!!!!

mammy26 -> RE: TRGOVINA H.M (8.10.2005 20:10:33)

povedala mi je kolegica ki ima v HM že skoraj svojo "inventarno številko", da se je pogovarjala, da dobijo novo robo tako v Avstiji kot pri nas 20. vsakega meseca. Tako tudi ona vedno hodi v tem času in do sedaj še ni bila razočarana. Potem bo že držalo.

Pinja -> RE: TRGOVINA H.M (8.10.2005 22:45:18)

Hja, za Maribor sicer ne vem, ampak v Lj. dobivajo robo enkrat tedensko (ne vem točno, torek ali četrtek). Sigurno tudi v Mb dobivajo robo pogosteje kot enkrat na mesec [sm=zmeden2.gif] , se vam ne zdi?

pravljica -> RE: TRGOVINA H.M (8.10.2005 23:11:06)

jaz že 1 teden čakam in klicarim za kombinezon, ker sem narobe kupla in je treba zamenjat...ker tam ne morš nič vnaprej rezervirat, ne morjo naročit dobaviteljo določenega artikla, noben te nima časa domov poklicat, kaj šele dat na stran, ko stvar dobijo - so mi dali napotek, da naj jaz tja kličem vsak dan, ker ne vejo kaj kdaj in koliko dobijo --> roba pa prihaja VSAK DAN! in pač...vsak dan kličem in upam da dobijo še pred snegom...mater so se mi zamerli, kaj takšnega se v emporiumu, zari, bc, aladinu..v glavnem nikjer drugje po mojih izkušnjah ne more zgodit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Lana_s -> RE: TRGOVINA H.M (9.10.2005 20:08:31)

Jaz sem že kar nekaj stvari tam kupila in sem zelo zadovoljna. Imajo lepa, moderna, kakovostna in cenovno ugodna oblačila[sm=smiley20.gif]

Annny -> RE: TRGOVINA H.M (10.10.2005 17:57:24)

Njihova oblačilca so kakovostna, jaz tam kupujem samo pižamice. Imajo pa zelo veliki številke.

Stran: [1]