Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TORTA - recept in ideja 29.10.2004 17:42:22
|
|
|
|
SANDY
|
Jest sm mamic za 50.let pri eni znanki naročila torto-tenis lopar, za atija pa torvo-biljard. Je ful dobr izpadl! Lepinjo pa kupiš, prerežeš na pol, pa na vročem olju mal popečeš, pol pa not namečeš kar želiš :)- :sloncek:
|
|
|
|
TORTA - recept in ideja 29.10.2004 17:59:56
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Mrda oblika knjige ali pa deblo,....Jaz sem za deblo poenostavila in naredila kar rolado,nato pa okrasila kot deblo. Odvisno kaj je zate dobra torta? Kakšni okusi? :muca:
|
|
|
|
TORTA - recept in ideja 29.10.2004 18:44:03
|
|
|
|
ronja5
|
Priporočam knjigo, ker je dokaj enostavna pa tudi primerna se mi zdi. recept za testo: 3 jajca 21 dag sladkorja ZMEŠAJ 0,5 dcl olja 0.5 dcl mleka DODAJ 21 dag moke 1 pecilni POČASI DODAJAJ Če hočeš imeti temno testo, zamenjaj 5 dag moke z 5 dag kakava. Recept je za eno plast, speči dve plasti. Testo namoči z mešanico vode, ruma in sirupa (za sok)cca 0.25l za eno plast,nadevaj s sadjem in premaži s kremo, na to položi drugo plast. Priporočam Parfe kremo, je v škatli, take živo zelene barve.Kremo delaj po navodilih, le da daš 0.5 dcl mleka manj. Mleko mora biti zelo hladno!!!Če pa hočeš čokoladno, pa sadje preskoči in parfe kremi dodaj 3 velike žlice kakava, ki si ga raztopila v žlici vode. Torto premaži z rastlinsko smetano, ki ji lahko dodaš barvo za likerje, tako dobiš iz maline ali jagode lepo roza barvo.Pri mazanju sproti peri nož pod toplo vodo! Za napis in detajle uporabi nad paro stopljeno čokolado, ki si ji dodala žlico margarine in nekaj kapljic mleka. Malo ohladi, nadevaj v vrečko ali papirnat škrnicelj, spodaj ga odreži tako da dobiš majhno luknjico. Sedaj lahko začneš ustvarjati! Seveda ne pozabi na rožice! Nekaj jih lahko narišeš s čokolado, nekaj pa jih kupi, da bo vse skupaj bolj pestro! Upam, da sem pomagala! LP! Ronja
|
|
|
|
TORTA - recept in ideja 29.10.2004 20:29:59
|
|
|
|
puncica
|
Mojmu stricu je tašča nardila tako, da je bila kot knjiga in na eni strani je bla slikca iz njegovega otroštva na drugi pa pesmica, pa je ful dobr zgledal
|
|
|
|
TORTA - recept in ideja 29.10.2004 22:01:48
|
|
|
|
biba77
|
Lahko pa razen te torte pripravis se eno, ki jo pripeljete pred tem in je "natega": naredis/izrezes stiropor/les,... v obliki, npr. kvadra in ga normalno namazes s kremo/smetano. Tezava bo, ko jo bo hotela rezati in ne bo slo... Ce bi bil moski, bi na enak nacin "okrasila" paleto 0,33L pivskih plocevih (polnih seveda - noro je, ker ce trofi med plocevinkami, se da rezat, ce pa trofi na plocevinko, pa...). pa prijetno praznovanje, :miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......