|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   THT test
23.5.2005 7:20:19   
Vanček*
Dobro jutro :nosecka:,

kako ste kaj? Jaz odlično.
Imam pa eno vprašanje in sicer, danes imam trojno presejalni test, pa me zanima, kako to poteka, če je katera že bila?

Drugače se mi je začel 17t+1d, počutje odlično, prejšnji teden smo bili v Amsterdamu, sedaj pa moramo malo počivat..na take dolge poti več naj ne bi odšli nam je svetoval g.
Ok..punce, prosim za odgovor, ker imam sedaj dopoldne ta test, da vem, kako se pripravim,..lepo mi bodite..čao.

9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   THT test
23.5.2005 8:01:16   
bena
Jaz sem bila na THT testu dober teden nazaj. Najprej so me sestre stehtale, nato pa mi je ginekolog opravil ultrazvočni pregled, kjer natančno imeri obseg glavice, želodčka, dolžino ploda. Pri tem mi je določil tudi nov PDP. Nato pa so mi iz žile vzeli še kri, in to je to. Še vedno pa čakam na izvide, ker nato vzorec krvi s prej navedenimi podatki menda pošljejo na Mikrobiološki inštitut v Ljubljano, kjer opravljajo te preiskave.

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   THT test
23.5.2005 10:20:09   
šnucika
Tudi moj G se je zaradi moje starosti odločil za trojni test.Delala ga bom čez 4 tedne,pa že sedaj razmišljam o tem....da bi le bilo vse v redu!!9nebesa

bena - ali so ti kaj povedali,koliko časa čakaš na rezultat?

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   THT test
23.5.2005 13:43:28   
bena
Rekli so kakšen dober teden. Jaz bom počakala do četrtka, potem pa bom poklicala po telefonu. Tudi mene je strah, da ne bi bilo kaj narobe. Jaz sem pred tem bila na NS, kjer mi je bilo rečeno, da je vse O.K. Kljub temu sem se odločila še za THT test. Raje več kot manj, da si ne bi potem kaj očitala, pa čeprav nobeden od teh testov ni diagnostičen.

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   THT test
23.5.2005 15:09:48   
Andy13
šnucika, koliko si pa stara?

Meni je ginekolog tudi omenil THT, letos pa jih bom dopolnila 31.

lp, Andy

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   THT test
23.5.2005 15:59:49   
Julijana
Oj!

Tudi jaz sem se naročila na THT in ga imam 02.06.. NS mi je delal moj ginekolog in je rekel da je vse OK nosna kost vidna ns pa 1,5 (nad 3 je baje rizična). Odločila sem se za THT da me še kateri drug ginekolog pregleda in da svoje mnenje in še stara bom 35let.
Vančo kako je bilo in koliko stane ta test, a je to brezplačno za nas malo starejše?

LPJ! in vsem:rozica::bravo:

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   THT test
23.5.2005 16:06:17   
bena
Jaz sem v 31. letu in sem THT test opravljala samoplačniško. Plačala sem nekaj manj kot 11.000,00 SIT. Manj kot za NS.

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   THT test
24.5.2005 13:03:49   
polonca_g
hojla!

sem v 12td nosečnosti stara sem 28 let NS imam 30.05 pri dr Strah v Domžalah.....
Prosim če mi lahko poveste kaj je to THT test?

hvala

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   THT test
24.5.2005 15:09:05   
bena
THT test ti da podoben rezultat kot NS. Če sem jaz prav razumela, s tem testom na podlagi otrokovih hormonov, ki se izločajo v kri matere, ugotavljajo, ali so pri otroku prisotne kakšne genske okvare, predvsem trisomija 21. Ne vem v kakšni povezavi je s preiskavo krvi ultrazvočni pregled, ki ti ga morajo narediti isti dan, kot odvzamejo kri. Menda pa naj bi bilo z obema testoma skupaj, se pravi NS in THT, odkritih okrog 90% zarodkov z genskimi nepravilnostmi. Vendar pa nobeden od teh testov ni diagnostičen tako kot amniocenteza, kar pomeni, da četudi sta ta dva testa O.K., ni izključeno, da se bo otrok rodil z duševno prizadetostjo lažje ali težje oblike.

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?