|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TESTENINE
3.4.2007 19:58:37   
BELINEA
Hay , rabla bi več receptov za različne omake za testenine, npr. prave italijanske recepte , pa ne vem kam naj to pogledam! Dober tek in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TESTENINE
3.4.2007 20:02:42   
Anonimen
http://www.agip.si/webcontent.omeco/folder_2799.html

http://www.enaplus.com/1plus/kuhinja/recept_start.asp?id_kuhinja=190

(odgovor članu BELINEA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: TESTENINE
12.4.2007 21:09:25   
muška
jaz sem jih danes nardila tako:
prepražila sem česen.samo toliko da je zadišal, ga prelila s sladko smetano(pol deci) in dodala 3 kocke zdenka sira. Ko se je sir stopil, je nastala taka gosta omakica in v njo sem vsula še na drobno nasekljan žajbelj in povem ti, da je bilo noro dobro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: TESTENINE
13.4.2007 8:34:26   
Anonimen
Hitro,enostavno in okusno:

Na žlico olivnega olja dva stroka česna,
popražena samo toliko,da začvrčita,pazi,da ne porjavita.
Česen vzameš ven,nato daš na olje na koščke narezano salamo kulen.
Popražiš,zaliješ z paradjzem Pomi(ne mezgo).Dodaš noževo konico peperončina v prahu(če ne maraš preveč pikantno pa malo popra)
posoliš,ščepec bazilike(še bolje dva lista sveže)Pokuhaš pet minut.
Odlično za na špagete.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Vprašanje?
пеперутка16

Ali je vaš otrok po vstopu v vrtec začel bolj zbolevati?

Da. (78%)

Ne. (22%)


Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!