|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TELOVADBA V PRVIH MESECIH NOSEČNOSTI
9.2.2005 6:34:27   
SAJA
LEPO POZDRAVLJENI VSI SKUPAJ!SEM PRVIČ NA TEJ STRANI IN ME ZANIMA ČE LAHKO NORMALNO TELOVADIŠ KOT PREJ,ČE SI V PRVEM MESECU?:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.2.2005 7:13:47   
Lunca1
Načeloma ja. Potem pa se raje izogibaj športom, kjer imaš možnost poškodbe udarcev (npr. žoga ali kolesarjenje - padec), pa takih kjer ti "nabija navzdol" npr. tek. Priporočljivo pa tudi ni smučanje. Najboljša naj bi bila plavanje in sprehodi.

Lp Lunca

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2005 10:11:15   
CIPRESA
Jaz sem že pred nosečnostjo rada tekla in tako sem nadaljevala tudi ko sem bila noseča, vendar se mi je že v 6t nosečnosti pojavila krvavitev in ginekologinja je rekla, da je možno da se zarodek ni dobro vgnezdil. Če dobro pomislim saj ni čudno, če sem skakala skoz gor in dol po 2 uri na dan.

Danes sem v 17t in je vse O.K. z :duda:

Boljše da prve 3 mesece bolj paziš!!!!!

Pozdrav od:nosecka: CIPRESE

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2005 11:38:57   
smeja2
pomoje morš pazt da ne pretiravaš!
pa skakat pomoje tud ni dobr preveč:kuza:
kkšne aerobike pa to pomoje niso dobre
vsaj jaz sm prekinla na začetku z aerobiko, ker smo kr dost skakal in pa tud dost intenzivno je blo
jaz velik hodim, baje da je hoja najbolša
lp

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2005 11:43:24   
SAJA
HVALA VSEM ZA ODGOVORE!NAJBOLJ ME JE ZANIMALO,KER SEM HOTLA IT V FITNESS.POTEM BOLJE DA NE?

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2005 12:14:39   
Olivija
Živjo,

zakaj pa misliš, da fitnes ne bi bil ok?
Jaz trenutno hodim še na pilates, pa sem že v 12 tednu, ene parkrat bom šla še potem bom pa preklopila na nosečniško telovadbo in na orbitrek.

LP

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?