|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TEK
18.4.2006 14:52:03   
Ulla
Nekako eno leto se že trudiva, sej kakšen mesec sem vrjetno spustila. Sedaj sem v pričakovanju ali bo prišla user posted image ali je ne bo? Še kakšen teden morm počakati. Zanima me ali lahko medtem tečem, kakšne pol urce ne več. Bojim se da ne bi bilo kaj narobe,če bi tekla? Sej, če bi izvedela, da sem noseča polj bi prenehala s tekom, sam kar dvomim, da sem, ker sem bila že tolikokrat razočarana.

Kaj menite glede športne aktivnosti - laufanje? Po njem se res tako dobro počutim, sam me je malo strah, da se nebo kaj odtrglo, če se jeslučajno kajprijelo.
Hvala vsem za mnjenja. Vsem želim čimprejšnjo user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TEK
18.4.2006 15:57:15   
tinaaja
Nosecnost ni bolezen.. ko si nosec je dobro paziti le na to, da nimas pervisokega srcnega utripa.. nekje do 140 max.. je pa tko, da ce se je dobro zasejalo, tek nosecnosti ne bo ogrozil.. edino ce pride do krvavitev je treba rpenehati s sportom, drugace pa poslusaj svoje telo... zmerna rekreacija prej koristi kot skodi..

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2006 17:16:39   
Ulla
hvala za mnenje. Sej včasih kar malo preveč razmišljam. Vse v mejah normale, pa bo vse dobro.
Hvala. LP Ulla

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2006 20:50:59   
sjug
Splošno pravilo glede teka med nosečnostjo je, da če prej tečeš pač nadaljuješ v nekih primernih količinah brez pretiravanja. Jasno pa je, da med nosečnostjo ne začneš teči. Toliko so mene podučili. Sem pa sama opustila tek, jogo in vse podobne aktivnosti, z izjemo doooolgih sprehodov.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2006 9:04:21   
Ulla
Včerej sem tekla približno 30 minut,počasi in do včerej je bilo vse dobro nič ni kapljalo iz nožnice, danes zjutraj pa je prišel izcedek take svetlo rjave barve, je pa 25 dan.???Tko, da zdej nič nevem, a je ta izcedek prišel zaradi napora, sam neverjamem, al je nameravav priti?Ali pa moja psiha tako močno deluje.?
Ponavadi se mi pojavi en dan pred user posted image rahel izcedek(rjavkast), ampak to je 27 ali 28 dan, danes je pa šele 25 in se je že pojavil??

Kulk naredi tale naša psiha, samo kako bi jo odklopili??? Hvala vsem,pa lepo se mejte.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2006 12:45:25   
Maj78
Ko sem se jaz pogovarjala z svojo G glede športnih aktivnostih mi je svetovala naj se ne ukvarjam s tistim športom pri katerem  se ful poskakuje se pravi tek, tenis, badminton (ne vem če sem prov napisala), aerobika, svetovala pa mi je dolge sprehode, kolesarjenje na sobnem kolesu, ker na pravem kolesu se ti lahko kej zgodi, kakšno specialno teovadbo za nosečnice in baje imajo tudi trebušne plese za nosečnice.
Upam da sem ti kaj pomagala mislim pa da je to odvisno od vsake posameznice.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?