|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   T-2 videoteka
1.12.2009 23:03:08   
Zanica
Pozdravljene,

imam t-2 televizijo, tudi zaradi te njihove videoteke-nimam namreč nobeno videoteko v bližini.

Ampak imajo res zanič filme. Da bi vsaj nekatere klasike, novejše komedije imeli, nič. Eno ali dve. Totalno brezveze, pa za te prastare filme iz nekakšne b-produkcije zaračunajo po 2 E. Ma morala sam malo pojamrat. Se bo treba včlanit v kakšno dobro staro videoteko, a ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: T-2 videoteka
1.12.2009 23:10:24   
TomTaylor
a v tej dobi informacijske tehnologije pa še nisi slišala za Partis in torrente?

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2009 23:55:53   
Zanica
Za to nisem slišala, vendar enkrat smo imeli limewire, pa smo fasali tak virus, čeprav smo imeli antivirusni program- NOD.

Za ta torrent sem slišala, bom proguglala, ampak nisam vedela za kaj se gre.... tako da ne bi rada "na črno" gledala filme, ker mi ni fajn. Tudi muzko ne skidam več, raje kupim oriđiđi cd :)

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2009 0:06:07   
L1ana
Če v bližini nimaš videoteke, bi bila morda rešitev iTIVI. Pošljejo filme na dom. Pa še zamudnine ni - samo izbereš paket, koliko DVD-jev želiš imeti in jih imaš, kolikor časa želiš. Pa še nabor filmov je super!

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2009 14:11:51   
Jablana
glede videoteke na t-2 se čisto strinjam - se moja sestra stalno pritožuje, kakšne bedne filme imajo. se mi zdi, da smo siolovi naročniki glede tega na boljšem. user posted image
meni se zdi dobra ponudba programov, čeprav pri nas se najbolj gledajo športni, kakšen national, discovery in hbo, ki je sploh dober.
za itivi sem sicer že slišala, ampak kaj dosti več o tem nisem vedela. se mi zdi super pogruntavščina. user posted image kako je pa kaj z zasedenostjo dvdjev tam?

(odgovor članu L1ana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2009 18:54:15   
Deedo
Mislim, da ni večjih težav, če pa so, pa pač počakaš - imaš wishlisto in dobivaš, ko se sprosti.

Jaz se sicer tudi bolj na SiOL-ovo videoteko zanašam, je nekoliko lažje, ko imaš čas, pa po trije filmi na 14 dni brezplačno. Mislim, sva imela eno leto iTiVi, pa mi je bil super, smao potem se je začelo, da sva res dolgo pozabila vrnit, bi pa že nove pogledala, pa tako naprej. Sva preveč neredna user posted image

(odgovor članu Jablana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?