T-2 videoteka (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Zanica -> T-2 videoteka (1.12.2009 23:03:08)

Pozdravljene,

imam t-2 televizijo, tudi zaradi te njihove videoteke-nimam namreč nobeno videoteko v bližini.

Ampak imajo res zanič filme. Da bi vsaj nekatere klasike, novejše komedije imeli, nič. Eno ali dve. Totalno brezveze, pa za te prastare filme iz nekakšne b-produkcije zaračunajo po 2 E. Ma morala sam malo pojamrat. Se bo treba včlanit v kakšno dobro staro videoteko, a ne?

TomTaylor -> RE: T-2 videoteka (1.12.2009 23:10:24)

a v tej dobi informacijske tehnologije pa še nisi slišala za Partis in torrente?

Zanica -> RE: T-2 videoteka (1.12.2009 23:55:53)

Za to nisem slišala, vendar enkrat smo imeli limewire, pa smo fasali tak virus, čeprav smo imeli antivirusni program- NOD.

Za ta torrent sem slišala, bom proguglala, ampak nisam vedela za kaj se gre.... tako da ne bi rada "na črno" gledala filme, ker mi ni fajn. Tudi muzko ne skidam več, raje kupim oriđiđi cd :)

L1ana -> RE: T-2 videoteka (2.12.2009 0:06:07)

Če v bližini nimaš videoteke, bi bila morda rešitev iTIVI. Pošljejo filme na dom. Pa še zamudnine ni - samo izbereš paket, koliko DVD-jev želiš imeti in jih imaš, kolikor časa želiš. Pa še nabor filmov je super!

Jablana -> RE: T-2 videoteka (7.12.2009 14:11:51)

glede videoteke na t-2 se čisto strinjam - se moja sestra stalno pritožuje, kakšne bedne filme imajo. se mi zdi, da smo siolovi naročniki glede tega na boljšem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
meni se zdi dobra ponudba programov, čeprav pri nas se najbolj gledajo športni, kakšen national, discovery in hbo, ki je sploh dober.
za itivi sem sicer že slišala, ampak kaj dosti več o tem nisem vedela. se mi zdi super pogruntavščina. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kako je pa kaj z zasedenostjo dvdjev tam?

Deedo -> RE: T-2 videoteka (7.12.2009 18:54:15)

Mislim, da ni večjih težav, če pa so, pa pač počakaš - imaš wishlisto in dobivaš, ko se sprosti.

Jaz se sicer tudi bolj na SiOL-ovo videoteko zanašam, je nekoliko lažje, ko imaš čas, pa po trije filmi na 14 dni brezplačno. Mislim, sva imela eno leto iTiVi, pa mi je bil super, smao potem se je začelo, da sva res dolgo pozabila vrnit, bi pa že nove pogledala, pa tako naprej. Sva preveč neredna [sm=jezicek.gif]

Stran: [1]