|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Svrbece strije
20.6.2005 22:00:26   
smrka
Imam dosti strij pod popkom ki me tako svrbijo vsake toliko, da se vcasih nezavestno sploh ce se zbudim ponoci zacnem praskat. To me tako svrbi, da sem se praskala in sem naredila samo huje.. Svrbi me tudi levi glezenj, sem se spraskala do krvi. Zakaj mi se to dogaja? Pa se eno vprasanje - a je alergija v casi nosecnosti nevarna? V naprej hvala za vase odgovore.
smrka
:nosecka:36t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 22:10:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Svrbece strije
21.6.2005 8:23:02   
Anonimen
Seveda srbijo..koža se širi poka..srbi.
Poslušaj me in se vsak dan večkrat na dan maži z olivnim oljem.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Svrbece strije
21.6.2005 8:24:37   
Anonimen
A ti zatekajo noge?
Če ti je razlog isti kot na trebuhu..koža se širi in tako se poveča občutek srbenja.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Svrbece strije
21.6.2005 9:06:26   
smrka
Hoj neva. Noge so mi kot buhtenli in od praskanja imam okoli gleznjev kar rdce pikice. DA o trebuhu negovorim, me pa svrbi nonstop... se mazem z mandeljnim oljem, no bom presaltala na olivno, upam da bo pomagalo.
smrka

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Svrbece strije
21.6.2005 9:28:26   
Anonimen
Moji Katji se je isto dogajalo,je bila spraskana kot da bi se vsak dan tepla z mački.
Olivni olje namasti kožo,tako je bolj elastična in omili srbenje,ki pa ne bo čist prenehalo.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Svrbece strije
21.6.2005 9:43:47   
Talči
Smrka,
res je hudič, če srbi, ampak je to normalno, tako kot so ti povedale, ker se koža širi. Raje se namaži, kot da se praskaš.

In še nekaj: napiše in reče se, da SRBI in ne da svrbi (ne zameri, ampak mi je tak hecno, ko tako napišeš).:):):)

LP
Talči

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Svrbece strije
21.6.2005 10:00:24   
smrka
Ok talci srbi me :)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Svrbece strije
21.6.2005 10:56:42   
Meceno
smrka

Kaj pa če si na mandeljevo olje alergična ?

Jaz sem ga kupila v lekarni pa sem imela vse razpraskano in srbeče, takrat sicer v tretjem mesecu nosečnosti ,...

Poskusi res z olivnim oljem ;)

Lp Meceno

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?