Svrbece strije (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

smrka -> Svrbece strije (20.6.2005 22:00:26)

Imam dosti strij pod popkom ki me tako svrbijo vsake toliko, da se vcasih nezavestno sploh ce se zbudim ponoci zacnem praskat. To me tako svrbi, da sem se praskala in sem naredila samo huje.. Svrbi me tudi levi glezenj, sem se spraskala do krvi. Zakaj mi se to dogaja? Pa se eno vprasanje - a je alergija v casi nosecnosti nevarna? V naprej hvala za vase odgovore.
smrka
:nosecka:36t

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.6.2005 22:10:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Svrbece strije (21.6.2005 8:23:02)

Seveda srbijo..koža se širi poka..srbi.
Poslušaj me in se vsak dan večkrat na dan maži z olivnim oljem.

Anonimen -> Svrbece strije (21.6.2005 8:24:37)

A ti zatekajo noge?
Če ti je razlog isti kot na trebuhu..koža se širi in tako se poveča občutek srbenja.

smrka -> Svrbece strije (21.6.2005 9:06:26)

Hoj neva. Noge so mi kot buhtenli in od praskanja imam okoli gleznjev kar rdce pikice. DA o trebuhu negovorim, me pa svrbi nonstop... se mazem z mandeljnim oljem, no bom presaltala na olivno, upam da bo pomagalo.
smrka

Anonimen -> Svrbece strije (21.6.2005 9:28:26)

Moji Katji se je isto dogajalo,je bila spraskana kot da bi se vsak dan tepla z mački.
Olivni olje namasti kožo,tako je bolj elastična in omili srbenje,ki pa ne bo čist prenehalo.

Talči -> Svrbece strije (21.6.2005 9:43:47)

Smrka,
res je hudič, če srbi, ampak je to normalno, tako kot so ti povedale, ker se koža širi. Raje se namaži, kot da se praskaš.

In še nekaj: napiše in reče se, da SRBI in ne da svrbi (ne zameri, ampak mi je tak hecno, ko tako napišeš).:):):)

LP
Talči

smrka -> Svrbece strije (21.6.2005 10:00:24)

Ok talci srbi me :)

Meceno -> Svrbece strije (21.6.2005 10:56:42)

smrka

Kaj pa če si na mandeljevo olje alergična ?

Jaz sem ga kupila v lekarni pa sem imela vse razpraskano in srbeče, takrat sicer v tretjem mesecu nosečnosti ,...

Poskusi res z olivnim oljem ;)

Lp Meceno

Stran: [1]