|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Svet živali Herberstein
10.8.2008 20:10:03   
Alfabeta
A je kdo že bil? Kake izkušnje, kje sploh je to?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Svet živali Herberstein
10.8.2008 21:37:16   
travica
kakšnih 30 km za Gradcem (po avtocesti proti Dunaju).
smo bili pred kakšnim mesecem in malo razočarani. Kr nekaj ograd je praznih ali pa bi naj bila kakšna žival, ki je ni nikjer. Naši je bila najbolj zanimiva ograda s kozami in prašički, ki jih je lahko božala.
Mislim da bi v zagrebškem ali ljubljanskem živalskem vrtu videli več.
Aja, vstopnina 12 €/oseba

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2008 21:46:32   
Pikabu
Nam je bilo pa zelo všeč in zanimivo in gremo zagotovo še. Všeč mi je bilo, ker imajo živali velike ograde, nekje imajo v ograji "plastiko", tako prozorno, da se čez vidi  in če imaš srečo, pridejo živali čisto do tebe. Mi smo to doživeli pri polarnih volkovih. Živali smo videli skoraj vse, maledva sta bila navdušena nad enimi malimi opicami, ki niso bile v kletki in so prosto skakale naokoli. Nam je bilo res zelo, zelo všeč. Pa lepa igrala imajo, mi smo si kar vzeli čas in bili dlje časa tudi na igralih. Našedva sta res zelo, zelo uživala. V bližini je pa tudi eno jezero, kjer je en park ali igrala, ne vem točno kaj je ob njem, tudi zanimivo za otroke. To nam ni zneslo, ker smo bili vezani, da pridemo do moževih pevskih vaj nazaj, ko gremo pa spet, se pa tudi tam ustavimo. Meni je bilo tukaj bolj všeč kot v Ljubljanskem. Bili pa smo v začetku julija. Jaz vsekakor priporočam ogled. 

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2008 22:28:11   
Alfabeta
Hvala obema.

Travica, kdaj ste bili pa vi?

No, jaz sem karte dobila. Zato me zanima ali se splača it.  

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...

maxi cosi tobi vs. romer king
sirenetta

test avtosedežev by uporabnice RR :)

zelo zadovoljna z romer king (29%)

nezadovoljna z romer king (0%)

zelo zadovoljna z maxi cosi tobi (19%)

nezadovoljna z maxi cosi tobi (1%)

imam en drug avtosedež in sem zadovoljna (46%)

imam en drug avtosedež in sem nezadovoljna (5%)

Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!