Svet živali Herberstein (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Alfabeta -> Svet živali Herberstein (10.8.2008 20:10:03)

A je kdo že bil? Kake izkušnje, kje sploh je to?

Hvala

travica -> RE: Svet živali Herberstein (10.8.2008 21:37:16)

kakšnih 30 km za Gradcem (po avtocesti proti Dunaju).
smo bili pred kakšnim mesecem in malo razočarani. Kr nekaj ograd je praznih ali pa bi naj bila kakšna žival, ki je ni nikjer. Naši je bila najbolj zanimiva ograda s kozami in prašički, ki jih je lahko božala.
Mislim da bi v zagrebškem ali ljubljanskem živalskem vrtu videli več.
Aja, vstopnina 12 €/oseba

Pikabu -> RE: Svet živali Herberstein (10.8.2008 21:46:32)

Nam je bilo pa zelo všeč in zanimivo in gremo zagotovo še. Všeč mi je bilo, ker imajo živali velike ograde, nekje imajo v ograji "plastiko", tako prozorno, da se čez vidi  in če imaš srečo, pridejo živali čisto do tebe. Mi smo to doživeli pri polarnih volkovih. Živali smo videli skoraj vse, maledva sta bila navdušena nad enimi malimi opicami, ki niso bile v kletki in so prosto skakale naokoli. Nam je bilo res zelo, zelo všeč. Pa lepa igrala imajo, mi smo si kar vzeli čas in bili dlje časa tudi na igralih. Našedva sta res zelo, zelo uživala. V bližini je pa tudi eno jezero, kjer je en park ali igrala, ne vem točno kaj je ob njem, tudi zanimivo za otroke. To nam ni zneslo, ker smo bili vezani, da pridemo do moževih pevskih vaj nazaj, ko gremo pa spet, se pa tudi tam ustavimo. Meni je bilo tukaj bolj všeč kot v Ljubljanskem. Bili pa smo v začetku julija. Jaz vsekakor priporočam ogled. 

Alfabeta -> RE: Svet živali Herberstein (10.8.2008 22:28:11)

Hvala obema.

Travica, kdaj ste bili pa vi?

No, jaz sem karte dobila. Zato me zanima ali se splača it.  

Stran: [1]