|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sveže mleko
3.7.2006 12:32:35   
thunder
ali ga je treba prekuhavat al ne? ...tisto trgovinsko mislim ne domače... Js drugeče uporabljam alpsko pa mi je dohtereca rekla naj za otročka raje svežega kupim ...  pa sem jo čist pozabla vprašat a ga je treba prekuhat. enkrat sem zasledila nekje da ni treba sam nisem čist ziher!

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sveže mleko
3.7.2006 12:38:45   
total
Jaz uporabljam  alpsko 3,5% in nič ne prekuhavam.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2006 12:39:57   
BLAŽIKA
Tudi mi uporabljamo alpsko 3.5%mm. in nič ne prekuhavamo.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2006 12:45:17   
ZARA
Navadno mleko je treba prekuhat in sicer tolk da zavre...To je to...

lp

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2006 13:48:32   
petraz
Tudi jaz uporabljam alpsko mleko 3,2%mm in nikoli ne prekuhavam.user posted image

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2006 8:40:31   
thunder
Ojla!

Za alpsko mleko vem da ga ni treba, nisem pa vedela za mleko na katerem piše "sveže mleko". Za odgovor sem se obrnila tudi direktno na proizvajalca (Ljubljanske mlekarne) dobila pa sem sledeč odgovor:

"sveže mleko je pasterizirano kar pomeni, da je že bilo toplotno obdelano. Kot tako je mleko primerno za takojšnjo uporabo in ga ni potrebno prekuhavati, pogrejete ga lahko na željeno temperaturo, primerno za užitje.

Prijazen dan še naprej,

Rok Kaplan, Info LM
Ljubljanske mlekarne, d.d.
Tolstojeva ul. 63
1000 Ljubljana
www.lj-mlek.si
T 080 11 44
F 01 588 1 886
E info@lj-mlek.si "

Upam da bo še kateri prihranil kakšno minutko...

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2006 9:34:04   
Anonimen
kva hudiča je pa tolk drgačno alpsko al pa sveže?
mi od samga začetka uporablamo clo merkator mleko 3.2 itak ga polnijo ljubljanske mlekarne tko k pa alpsko

(odgovor članu thunder)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2006 12:42:43   
thunder
Razlika je v načinu obdelave - alpsko ima zaadi drobno razpršenih maščobnih kapljic nekaj lažjo prebavljivost, je pa v zadnjem času sicer zaradi samo ene študije v nemilosti postalo malce problematično...ker naj bi bojda te male maščobne kapljice povzročale aterosklerozo?!) - čeprav ostale tega niso potrdile,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?