|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Suha koža+mozolji_kateri puder?
8.11.2007 20:25:38   
Anonimen
Imam izrazito suho kožo(da se kar lušči) z mozolji(kar veliko jih imam,in ko jih stisnem,so krastice).Nisem še našla pudra,ki bi mi odgovarjal.Vsi se mi začnejo kar rolati,na suhi koži nastane nakaj podobnega pahuljicam.Sploh ni gladka koža.Se prav vidi,kako suha je.

Prosim,če mi ve svetujete kaj za mojo kožo...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Suha koža+mozolji_kateri puder?
8.11.2007 20:27:17   
jazz
Nič pudra...je menda najbolj zdravo!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2007 20:30:47   
Anonimen
Če pa imam mozolje.
Me bodo v službi čudno gledali s tako faco...

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2007 20:35:03   
jazz
Jaz sem jih tudi imela...seveda dokler sem si packala puder gor. Pol sem pa en čas hodla okrok mozoljasta...brez pudra, pa so mozolji zginli. Zaradi enga al pa dveh se pa ne sekiram več, naj mislijo da sem pri 29 še kr najstnica!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2007 20:54:34   
moci
kvalitetno kremo za suho kožo - avene, mustella, ... in vichy puder

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2007 20:59:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazz

Jaz sem jih tudi imela...seveda dokler sem si packala puder gor. Pol sem pa en čas hodla okrok mozoljasta...brez pudra, pa so mozolji zginli.

popolnoma enako: suha koža, luščenje, mozolji. Ga ni pudra, ki bi mi izboljšal kožo in je ni nobene kreme, ki bi izboljšala stanje. Enostavno sem pred 1 mesecem naredila vsem pudrom, kremam in raznim tonikom za čiščenje kože konec. Obraz si zdaj umijem samo še zjutraj in zvečer s trdim otroškim milom (bubchen). Na začetku te "terapije" mi je kožo zategovalo ampak zdaj po 1 mesecu imam končno vidno izboljšano kožo - manj suho in manj mozoljavo. Zdaj sem prepričana da: manj=več. Manj kot pacaš po obrazu, bolje je user posted image Probaj.

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2007 21:19:44   
solatja
verjetno je nasvet od caffe zlata vrede, instant rešitev je pa odgovor od moci: ena res zelo kvalitetna krema za obraz (mogoče kak clinique, ki je precej drag), pa še čez puder. vsekakor pa bi ti za zimo toplo svetovala uporabo pudra, ker je to še dodaatna plast, ki ščiti pred mrazom (in hrati izsuši kožo user posted image ). vsekakor sta za kožo na obrazu daleč najpomembnejša krema in puder, tako da pri tem ne šparaj (najprej poskusi s kakim testerjem). danes že praktično vsa čistilna mleka in mila in geli in pene in vemkajševse dovolj dobro očistijo kožo, pa tonik zame niti ni nujen. ti pa svetujem, da čez noč ne uporabljaš kreme na obrazu, sploh kake težke nočne ne: pusti koži, da se vsaj čez noč nadiha, ker je itak čez dan vsa napackana. mogoče se ti bo že zaradi tega koža popravila (manj mozoljev). zvečer daj torej tonik na očiščen obraz pa je (pa ne obupaj prehitro)!

veliko sreče!

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2007 21:30:49   
Magi*
odkar sem začela uporabljati Scheller mineral alge gel za umivanje, šele vidim kako pomembno je, da si umiješ obraz zelo nežno. pa imam drugače mešano kožo, zdaj že skoraj normalno. ta gel je za občutljivo kožo. dobiš v DMu, je poceni.

potem pa si omisli eno kvalitetno kremo, ki ne maši por. pri tvoji koži, ki je suha, je težko uskladiti, da ne maši por in je hkrati hranilna. vse kreme, ki so hranilne, vsebujejo maščobe - te pa mašijo pore.

definitivno bi tudi jaz ubrala taktiko manj je več. zvečer celo lahko poskusiš samo s tonikom, mogoče si samo okoli oči namaži s kako kremo, da te ne bo zategovalo.

hm, mogoče pa poskusi s kremo Jojoba od Alverde. je tudi za občutljivo kožo, hranilna in čisto brez vonja in naj en bi mašila por. pa tudi poceni je. jaz jo imam, pa mi je premastna. se mi pa zdi taka zelo nežna.

puder??? tle je pa največja štala, ker čisto vsi pudri, ki imajo SPF zaščito, mašijo pore - torej delajo mozolje. jaz bi na tvojem mestu izbrala predvsem takega, ki ni parfumiran in je bolj lahke teksture. Clinique vam, da ima take, pa najbrž še katera znamka.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2007 23:41:22   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin

Če pa imam mozolje.
Me bodo v službi čudno gledali s tako faco...

sprejmi se tako kot si...pa ti bo vseno kako te bodo drugi gledali....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2007 10:24:34   
blue sky
Če se ti koža lušči, je fajn, da si občasno fajn zdrgneš obraz s pilingom, nato pa na obraz naneseš kremo.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2007 15:09:10   
Anonimen
Prvo opusti vso kemijo, umivaj se samo z vodo in si delaj enkrat tedensko piling. Koža naj si odpočije, saj si kot poskusni zajček od vseh krem pa pudrov.
Koža se bo začela obnavljat in zračila se bo brez pudra. Ko si opomore, najdi tako kremo,ki stane malo več €, kvaliteta bo očitna.  

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2007 15:14:30   
Anonimen
Pa turška savna je priporočljiva,da se pore odprejo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.11.2007 18:56:59   
venezuela
Sam ne pudrat. Jst sem mela v puberteti isti problem. samo se nisem pudrala. Je pa ena moja sošolka mela tud ful mozolov, pa je bla ful napudrana in je tko nagravžen zgledal! Stokrat bolš bi blo, če ne bi bla nč namazana. Tko, da ne se mazat, saj ne greš na modno revijo ampak v službo. Boli te, če pa kterem kej ne paše, pa nej ne gleda!

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2007 14:55:59   
Moyca_
fejst prekrivni za suho kožouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.11.2007 17:18:11   
Srčekgirll
Najprej naredi:
-piling (uporabi za suho kožo), uporabi clean&clear
-nanesi masko,
-nanesi kremo za suho kožo, uporabljaj tisto katera ti bo odgovarjala
-mozolje lahko prekriješ s korektorjem,(jst ga večinoma uporabljam)
-puder....hmm...pozimi izsuši mozolje,to je fajn, ma se da dobit tud za suho kožo

Jst mam tud podobne probleme, suha koža, sam da nimam mozoljev in si vsake toliko temeljito očistim kožo po tem postopku.
Če ne pa pejd h kozmetičarki na nego pa ti bo ona svetovala.
Pa srečno!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.