Magi* -> RE: Suha koža+mozolji_kateri puder? (8.11.2007 21:30:49)
|
odkar sem začela uporabljati Scheller mineral alge gel za umivanje, šele vidim kako pomembno je, da si umiješ obraz zelo nežno. pa imam drugače mešano kožo, zdaj že skoraj normalno. ta gel je za občutljivo kožo. dobiš v DMu, je poceni. potem pa si omisli eno kvalitetno kremo, ki ne maši por. pri tvoji koži, ki je suha, je težko uskladiti, da ne maši por in je hkrati hranilna. vse kreme, ki so hranilne, vsebujejo maščobe - te pa mašijo pore. definitivno bi tudi jaz ubrala taktiko manj je več. zvečer celo lahko poskusiš samo s tonikom, mogoče si samo okoli oči namaži s kako kremo, da te ne bo zategovalo. hm, mogoče pa poskusi s kremo Jojoba od Alverde. je tudi za občutljivo kožo, hranilna in čisto brez vonja in naj en bi mašila por. pa tudi poceni je. jaz jo imam, pa mi je premastna. se mi pa zdi taka zelo nežna. puder??? tle je pa največja štala, ker čisto vsi pudri, ki imajo SPF zaščito, mašijo pore - torej delajo mozolje. jaz bi na tvojem mestu izbrala predvsem takega, ki ni parfumiran in je bolj lahke teksture. Clinique vam, da ima take, pa najbrž še katera znamka.
|
|
|
|