HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Ne nakjdem in ne najdem, v navodilih pa tudi tdako čudno piše, da sem zbegana Uradnih ur pa danes nimajo na SSRS Ali moram, če uveljavljamo novogradnjo, priložiti kopijo GD? Kaj pa darilno pogodbo (oz. o nakupu parcele)??? To imam, zemljiško knjižni izpisek tudi imam, ampak je starejši kot 30 dni, v navodilih pa na koncu itak piše, da bo te stvari pridobil sam SSRS Moram iti iskat zdaj nov ZK izpisek ali bodo oni sami našli? Hvala za vsakršno pomoč Podatke iz javnih evidenc, kar ZK tudi je, lahko organ pridobi sam, pod pogojem, da se s pridobitvijo teh podatkov strinjaš (verjetno je v obrazcu treba kaj obkrožit ali obkljukat, ali pa pod navedbami (tistimi s katerimi organ navaja, katere podatke lahko pridobi sam) podpisati, oz. da na vlogo dopišeš naj si ZK izpisek organ po uradni dolžnosti pridobi sam. Za vse drugo je, da lahko sami pridobijo, za to pa ne... Ti pošlji tistega, ki ga imaš z navedbo naj si novejšega pridobijo po uradni dolžnosti, za kar mislim, da ima tudi SSRS ustrezna pooblastila za dostope v javne evidence. V najslabšem primeru te bodo pozvali k dopolnitvi, vloge ti pa zaradi tega ne smejo zavrnit. Še najbolj pa boš mirna, če jih kar pokličeš in vprašaš pa je. Da. Sem želela, ker pa danes ni uradnih ur, zvoni v prazno, rada bi pa to še danes odpikala, da me ne bo pikalo nič, pa ju3, hvala obema
|