Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sušilni stroj - polnjenje zgoraj 20.10.2010 20:32:15
|
|
|
|
EKOGREEN
|
če sem te že sprovociral, da nabaviš ločeno pralnega in sušilnega, te moram še nekak ven iz te godlje potegnt. mislim, da se dobi sušilce s polnjenjem iz vrha tako imenovane top loaderje od francoske blagovne znamke Brandt, a trnutno nekaj štrajkajo, tako, da ne vem kako je z dobavo, za ostale pa trenutno ne bi vedel.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - polnjenje zgoraj 20.10.2010 20:48:19
|
|
|
|
enea
|
Jaz ga imam in ga za nič na svetu ne dam,... Kupila sem ga lani v Leclerku, so ga imeli pa ravno prejšnjo akcijo po 346€, jaz sem pa lani dala 424€, sodelavka ga je tudi kupila začetek meseca v GA, dala 554€, v redni ceni je pa mislim da 699€
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - polnjenje zgoraj 20.10.2010 20:52:43
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: EKOGREEN če sem te že sprovociral, da nabaviš ločeno pralnega in sušilnega, te moram še nekak ven iz te godlje potegnt. mislim, da se dobi sušilce s polnjenjem iz vrha tako imenovane top loaderje od francoske blagovne znamke Brandt, a trnutno nekaj štrajkajo, tako, da ne vem kako je z dobavo, za ostale pa trenutno ne bi vedel. Kaj bi to bilo, ja malo za kačami sem pa kaj, kar je meni znano, je BRANDT eden in edini ki DELA sušilne stroje posamezno, manjši modeli in polnjenje z vrha, vsi ostali CAndy, Wirphool,... imajo 2 v 1.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - polnjenje zgoraj 20.10.2010 22:17:31
|
|
|
|
thaiss
|
jaz ga imam - Brandt in je super, ga ne menjam!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - polnjenje zgoraj 20.10.2010 22:21:14
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea Kaj bi to bilo, ja malo za kačami sem pa kaj, kar je meni znano, je BRANDT eden in edini ki DELA sušilne stroje posamezno, manjši modeli in polnjenje z vrha, vsi ostali CAndy, Wirphool,... imajo 2 v 1. ja tudi jaz imam tako informacijo. Polnjenje zgoraj je njihov patent, prodali si ga Boshu in ostalim blagovnim znamkam za pralne stroje in kombinirane, sušilca pa imajo samo oni
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - polnjenje zgoraj 21.10.2010 11:16:00
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: EKOGREEN če sem te že sprovociral, da nabaviš ločeno pralnega in sušilnega, te moram še nekak ven iz te godlje potegnt. mislim, da se dobi sušilce s polnjenjem iz vrha tako imenovane top loaderje od francoske blagovne znamke Brandt, a trnutno nekaj štrajkajo, tako, da ne vem kako je z dobavo, za ostale pa trenutno ne bi vedel. Ah to je zanimiva zgodba...js mojemu povem vse kar ste mi povedal... in da je najboljse met loceno... pa se midva spicima da kam za vraga pa bomo dal dva... in on men prbije, da potem pa ne bomo mel susilca!:) pa js njemu prov, pa ne bomo mel:) in zadnjic ko je blo mrzlo ko pes, js dam susit njegov najljubsi pulover... in mi zjutraj tezi da kako to, da se ni suho... sem ga samo grdo pogledala in rekla, da to je pa zato ker pr bajti ni susilca;) in opa, smo ze bli na ideji, da susilec pa res mora bit pr bajti:D tako da sva ugotovila, da je moznost ta, da imava in susilca in pralnega z polnjenjem zgoraj...:) tako da EKOGREEN... hvala za provokacijo:D Je pa dobro vedet, da se ne bom za brezveze sprehajala po trgovinah, da obstaja ena in edina znamka:) hvala vsem:)
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - polnjenje zgoraj 21.10.2010 21:14:55
|
|
|
|
EKOGREEN
|
tolk star, da bi me bilo treba vikat pa še nisem, drgač pa , pa še ta nasvet, ko kupuješ sušilca naj bo enak ali malo večji od pralnega, nikakor pa ne manjši, da se ti ne bojo cunje preveč mečkale, oziroma se ti bodo lepše in lažje posušile.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - polnjenje zgoraj 21.10.2010 21:48:22
|
|
|
|
enea
|
Sušilni od Brandta je samo 6 kilski, 5 ga ne delajo več,...
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - polnjenje zgoraj 25.10.2010 14:19:36
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: EKOGREEN tolk star, da bi me bilo treba vikat pa še nisem, drgač pa , pa še ta nasvet, ko kupuješ sušilca naj bo enak ali malo večji od pralnega, nikakor pa ne manjši, da se ti ne bojo cunje preveč mečkale, oziroma se ti bodo lepše in lažje posušile. Nisem te vikala... v mislih sem imela vse, ki so mi na tisti strani odgovorili:) Drugace pa, se enkrat hvala za vse nasvete...! Imam pa to sreco, da se ne kupujeva tega, tako da se bom najprej vse popolnoma pozanimala, potem pa kupovala... Sva ravno med selitvijo, tako da zaekrat imam se en prastar gorenjev pralni stroj, susim pa zunaj in/ali na radiatorjih:D pa tudi uspeva morm rect... hehe:) LP in se enkrat hvala:)
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.