Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Za koga pa v bistvu ti "navijaš".....za prvo uvrščenega ali za drugo uvrščenega......? Je res potrebno "navijati"? Od te "tekme" je prevec odvisnega, da bi "navijali".... IMO: ce ves, da nekdo skodi drzavi, prav tej drzavi, ki bi jo rad vodil in nimas "jajc" poedati kdo toje, se pa na te neimenovane sklucujes, ko ti gre slabo in se slabo odlocas... Prevec prirocno in prevec prikladno za zavracanje odgovornosti za lastno nesposobnost. Ne mislim, da je Pahor slab kot clovek in ne mislim, da nima kvalitet, vendar tistih kvaliet, ki naj bi jih imel kot predsednik vlade ali drzave IMO vseeno ne premore - bojim se, da mu bodo spet krivi "strici iz ozadja", nam pa ne bo povedal kdo so, ker je on dosleden. Njegovega jaz in moje sem ze mocno navelicana. Predsednik drzave ni jaz in moje in jaz hocem in jaz nocem... predsednik drzave je institucija, ki predstavlja slovenske drzavljane in njihovo drzavo - Slovenijo in kot tak je v primeru, da ve, kdo rusi to drzavo za lastne interese to povedati in nadaljno skodo prepreciti. Pa ne bo.. ker so "strici" ocitno slepilo za lasten neuspeh... Kot mu je sedanji predsednik lepo povedal: funkcija predsednika drzave ni popravni izpit za slabega predsednika vlade....