|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah ali bo z plodom vse vredu
29.6.2008 18:51:46   
M1987
Zdravo. Tiste, ki že imate eno user posted image  doma me zanima kako je s temi pregledi pri G. Ali lahko pri pregledu ugotovijo ali je z plodom vse vredu, ali ima vse prstke, ali se pravilno razvija in če vse poteka tako kot mora? Včasih me preplavi stah in me zanima ali je ta moj strah upravičen ali je danes že tehnologija napredovala toliko, da pri ultrazvoku ugotovijo razvoj user posted image ? Hvala.

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah ali bo z plodom vse vredu
29.6.2008 19:07:45   
divans1
Nimaš se kej bat. Že na ultrazvoku se vidijo osnovne stvari, če je s pikico vse v redu, okoli 12. tedna je pa priporočljivo da greš na poseben pregled, ki se mu reče nuhalna svetlina, tam se pa res vse podrobno vidi, kako se razvija!

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2008 19:08:23   
Majuska
Zakaj si pa že vnaprej tako zaskrbljena? S tem samo kličeš "slabe" stvari nase ... v nosečnosti imaš vse sorte pregledov in preiskave, s katerim spremljajo otrokov razvoj. Kot prva od teh posebnih pregledov je ultrazvok nuhalne svetline, kjer se ugotavlja možnost za Downov sindrom.

Sama bom mami šele čez en mesec, ampak vseeno ne razmišljam o tem, kaj vse bi lahko šlo narobe. Nisem najmlajša, zaradi česar bi morda lahko prišlo do težav, ampak vseeno mislim, da bomo dobili zdravega in luštnega dojenčka.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2008 19:37:02   
M1987
Super, se mi zdi da sem 100 kg lažja user posted image  vem a tako bodoča mama kot vsaka mama jo skrbi, saj želi za svojo user posted image  le najboljše tega sveta. Ful vama hvala. Lep dan še naprej user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2008 20:00:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Super, se mi zdi da sem 100 kg lažja  vem a tako bodoča mama kot vsaka mama jo skrbi, saj želi za svojo  le najboljše tega sveta. Ful vama hvala. Lep dan še naprej

No me veseli ... saj pravim, namesto skrbi si privošči uživati vsaj trenutek nosečnosti, ker je to res čudovito obdobje!

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2008 20:33:13   
Anonimen
Zakaj si pa že vnaprej tako zaskrbljena? S tem samo kličeš "slabe" stvari nase ...

JAz bom pa takole napisala... sama nisem bila zaskrbljena s tem, da bo z otrokom karkoli narobe. Nosečnost potekala super dobro, brez skrbi, brez težav. Bila na vseh UZ, ki mi pripadajo + še na dveh dodatnih po lastni želji + nuhalna + DHT... Vse super, super izvidi. Pripravljena sem bila na zdravega dojenčka, kar sem se pri svoji ''mladosti'' zelo veselila. Doživela pa sem šok za šokom... od DS naprej; pa ni samo to, ampak en cel kup zdravstvenih težav, ki jih ima moj mali pikec (srček, ledvička,hormoni,alergije na vse možne zadeve,zaprtje...) pa še bi lahko naštevala. Saj živimo, ampak se borimo,ker smo ogromno bolni, trpimo vsi - bolnice so naš drugi dom.
Prav je, da greš na vse preiskave in nuhalna ni 100% in prav je, da si seznanjena z vsem, kar te lahko doleti po porodu.
Iskreno pa ti želim  (in prav vsem mamicam!) da dobiš/dobite zdravega otročk.
Lepo nosečnost!

PA se opravičujem, če sem katero prestrašila, ker to še zdaleč ni bil moj namen; sem pač le ena s slabo poporodno izkušnjo, ampak zadovoljna z življenjem, ki ga živim.

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2008 20:36:26   
Anonimen
Ali lahko pri pregledu ugotovijo ali je z plodom vse vredu, ali ima vse prstke, ali se pravilno razvija in če vse poteka tako kot mora?

Vecinoma ugotovijo, vendar vsega ne vedno. Zal.

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2008 21:41:11   
Blejka26
jaz te popolnoma razumem..mene je bilo pri obeh nosečnostih strah ravno tega da bi bilo kaj narobe,to je čisto razumljivo,da je strah prisoten.Je pa res da je tehnologija danes zelo napredovala in da se da videti,če je kaj narobe.Če je le dober ginekolog

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2008 22:47:54   
TONČI.
Ugotovijo lahko marsikaj. So pa lahko tud zmotljivi.
So rekli, da bo vse ok.....pa ni bilo.
Pa so rekli, da ima otrok DS.......pa ga nima. (poznam primer)

Drugače pa : nehajte se v nosečnosti ukvarjat s strahovi. Raje uživajte, ker nosečnost je ena in edina. Niti dve si nista enaki.Uživajte in prepustite se toku dogajanj.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?