Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Strah ali bo z plodom vse vredu 29.6.2008 19:07:45
|
|
|
|
divans1
|
Nimaš se kej bat. Že na ultrazvoku se vidijo osnovne stvari, če je s pikico vse v redu, okoli 12. tedna je pa priporočljivo da greš na poseben pregled, ki se mu reče nuhalna svetlina, tam se pa res vse podrobno vidi, kako se razvija!
|
|
|
|
RE: Strah ali bo z plodom vse vredu 29.6.2008 19:08:23
|
|
|
|
Majuska
|
Zakaj si pa že vnaprej tako zaskrbljena? S tem samo kličeš "slabe" stvari nase ... v nosečnosti imaš vse sorte pregledov in preiskave, s katerim spremljajo otrokov razvoj. Kot prva od teh posebnih pregledov je ultrazvok nuhalne svetline, kjer se ugotavlja možnost za Downov sindrom. Sama bom mami šele čez en mesec, ampak vseeno ne razmišljam o tem, kaj vse bi lahko šlo narobe. Nisem najmlajša, zaradi česar bi morda lahko prišlo do težav, ampak vseeno mislim, da bomo dobili zdravega in luštnega dojenčka.
|
|
|
|
RE: Strah ali bo z plodom vse vredu 29.6.2008 19:37:02
|
|
|
|
M1987
|
Super, se mi zdi da sem 100 kg lažja vem a tako bodoča mama kot vsaka mama jo skrbi, saj želi za svojo le najboljše tega sveta. Ful vama hvala. Lep dan še naprej
|
|
RE: Strah ali bo z plodom vse vredu 29.6.2008 20:00:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 Super, se mi zdi da sem 100 kg lažja vem a tako bodoča mama kot vsaka mama jo skrbi, saj želi za svojo le najboljše tega sveta. Ful vama hvala. Lep dan še naprej No me veseli ... saj pravim, namesto skrbi si privošči uživati vsaj trenutek nosečnosti, ker je to res čudovito obdobje!
|
|
|
|
RE: Strah ali bo z plodom vse vredu 29.6.2008 20:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj si pa že vnaprej tako zaskrbljena? S tem samo kličeš "slabe" stvari nase ... JAz bom pa takole napisala... sama nisem bila zaskrbljena s tem, da bo z otrokom karkoli narobe. Nosečnost potekala super dobro, brez skrbi, brez težav. Bila na vseh UZ, ki mi pripadajo + še na dveh dodatnih po lastni želji + nuhalna + DHT... Vse super, super izvidi. Pripravljena sem bila na zdravega dojenčka, kar sem se pri svoji ''mladosti'' zelo veselila. Doživela pa sem šok za šokom... od DS naprej; pa ni samo to, ampak en cel kup zdravstvenih težav, ki jih ima moj mali pikec (srček, ledvička,hormoni,alergije na vse možne zadeve,zaprtje...) pa še bi lahko naštevala. Saj živimo, ampak se borimo,ker smo ogromno bolni, trpimo vsi - bolnice so naš drugi dom. Prav je, da greš na vse preiskave in nuhalna ni 100% in prav je, da si seznanjena z vsem, kar te lahko doleti po porodu. Iskreno pa ti želim (in prav vsem mamicam!) da dobiš/dobite zdravega otročk. Lepo nosečnost! PA se opravičujem, če sem katero prestrašila, ker to še zdaleč ni bil moj namen; sem pač le ena s slabo poporodno izkušnjo, ampak zadovoljna z življenjem, ki ga živim.
|
|
|
|
RE: Strah ali bo z plodom vse vredu 29.6.2008 20:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali lahko pri pregledu ugotovijo ali je z plodom vse vredu, ali ima vse prstke, ali se pravilno razvija in če vse poteka tako kot mora? Vecinoma ugotovijo, vendar vsega ne vedno. Zal.
|
|
|
|
RE: Strah ali bo z plodom vse vredu 29.6.2008 21:41:11
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz te popolnoma razumem..mene je bilo pri obeh nosečnostih strah ravno tega da bi bilo kaj narobe,to je čisto razumljivo,da je strah prisoten.Je pa res da je tehnologija danes zelo napredovala in da se da videti,če je kaj narobe.Če je le dober ginekolog
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?