Anonimen -> RE: Strah ali bo z plodom vse vredu (29.6.2008 20:33:13)
|
Zakaj si pa že vnaprej tako zaskrbljena? S tem samo kličeš "slabe" stvari nase ... JAz bom pa takole napisala... sama nisem bila zaskrbljena s tem, da bo z otrokom karkoli narobe. Nosečnost potekala super dobro, brez skrbi, brez težav. Bila na vseh UZ, ki mi pripadajo + še na dveh dodatnih po lastni želji + nuhalna + DHT... Vse super, super izvidi. Pripravljena sem bila na zdravega dojenčka, kar sem se pri svoji ''mladosti'' zelo veselila. Doživela pa sem šok za šokom... od DS naprej; pa ni samo to, ampak en cel kup zdravstvenih težav, ki jih ima moj mali pikec (srček, ledvička,hormoni,alergije na vse možne zadeve,zaprtje...) pa še bi lahko naštevala. Saj živimo, ampak se borimo,ker smo ogromno bolni, trpimo vsi - bolnice so naš drugi dom. Prav je, da greš na vse preiskave in nuhalna ni 100% in prav je, da si seznanjena z vsem, kar te lahko doleti po porodu. Iskreno pa ti želim (in prav vsem mamicam!) da dobiš/dobite zdravega otročk. Lepo nosečnost! PA se opravičujem, če sem katero prestrašila, ker to še zdaleč ni bil moj namen; sem pač le ena s slabo poporodno izkušnjo, ampak zadovoljna z življenjem, ki ga živim.
|
|
|
|