|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 10:19:43   
india
Vem, da to ni pravi naslov, a se opravičujem, z Markom potrebujeva stolček za hranjenje in hojico, če katera iz MB ali okolice tega ne potrebuje več, če je pripravljena prodati, naj se mi prosim oglasi!:bravo::bravo:
Novega žal ne morem kupiti, sja bo zalogaj za praznike sedaj prevelik,....:hudicek:
Hvala in lp, Miška:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 12:48:39   
KIRA
miška, ne da bi ti težila, a si že probala na E-BAY. tam so dosti cenejši kot pri nas, ampak ne pozabi prodajalca vprašat glede pošiljanja v Slovenijo....

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 14:29:31   
india
nisem, hvala za idejo in nasvet, bom poskusila, še enkrat hvala! naslov?.......
Mi pride vsak tolar prav, pa pa, Miška

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 14:34:40   
KIRA
http://www.ebay.de/

poglej pod baby hochstühle

najprej vprašaj glede pošiljanja, nekateri trgovci pošiljajo tudi v slovenijo. če pa rabljenega kupiš, pa ti naj najprej zagotovijo da je vse v redu in da nima poškodb, da ne bo kasneje kaj narobe. pa če rabiš pomoč, sem ti na voljo...
LP:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 14:49:57   
india
Kira, hvala, bom kar pogledala, takoj sedaj,...kakšen pa imajo način plačila?
A si ti kaj že kupovala na tak način?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 14:55:11   
KIRA
ja, midva sva že nekaj let pri e-bayu. načini plačila so različni, odvisno od prodajalca.
najbolj zanesljivo je nakazilo, seveda tu plačaš bančno provizijo.pri nakazilu iz avstrije je provizija manjša kot pri nas. midva za vsa nakazila plačujeva po 5 €, ker ima banka fiksno provizijo.

nekateri prodajalci sprejmejo denar tudi s priporočenim pismom, ampak to je rizično. se lahko izgubi ali pa kdo vzame denar ven, večjih zneskov ne pošiljaj. razen če pošlješ iz avstrije. tam je pa zavarovano do višine 75 € se mi zdi.

potem imaš še western union nakazilo denarja, to je tudi še kar, ampak kontrolno številko lahko sporočiš samo prodajalcu, da ne bi kdo drug dvignil denar.

nemci pa imajo še pay-pal in take stvari. ampak to deluje samo , če imaš račun v nemčiji ali avstriji.

če sem kaj pozabla in se še spomnim, ti pozneje napišem...
LP

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 14:57:14   
KIRA
pa da ne bove tudi medve slučajno izbrisani: pogovor je javen, velja za vse...;);););) lahko ga berete, lahko pa tudi sodelujete...

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 15:10:22   
india
Hi,hi, seveda,javen pogovor, saj zatopa sem dala sem gor,ker vem, da oglase malo manj deklet bere,...Sigurno pa ta tvoja informacija pride prav kateri drugi, ne samo meni.
ja,s em se prijavila, vendar me pri večini stolčkov,ki so mi všeč moti, da piše Versand innerhalb Deutschland. GRRR:(:(
Cene pa so res za dol past!
Zdaj pa tak moram še počakat nekaj dni,da dobim pošto od njih, ker prej ne morem kupovat.
Kira, hvala še enkrat!
LP, Miška

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 15:14:55   
KIRA
ni zakaj... :ups::ups::ups:9nebesa

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 16:50:54   
Annny
Lahko povem samo, da se tako 'majhnih' stvari na Ebayu ne splača kupovat...sem se pozanimala- samo poštnina za stolček stane 30 Eur.
Bolje, da kupiš rabljenega in lepo ohranjenega:)

LP

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 17:27:56   
india
Ne, saj tako ne nameravam naročati nekaj, ne da bi vedela,koliko bo stala poštnina, pa še potem, če provizijo na banki plačam, potem pa ga res ceneje dobim pri nas. :((:bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 17:33:57   
Anonimen
Hojla pa nas je več nista samo vedve:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Midve z hčerjo se tudi malo okoli ozirava za kakšen stolček,saj ga imamo tistega,ki ga pritrdiš na mizo,ampak nam ne odgovarja več, saj ne morem po hiši cele mize nosit:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Papa:morje:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 17:37:07   
Anonimen
MISKA01, veš kaj sem pa jaz nardila.....
Na ebay-u sem kupila nov avtosedež in pošiljajo tudi po celi evropi, samo se ti to niti približno ne splača, ker te pol ceneje pride da si tu kupiš...poštnina je svinsko draga...
No, od sestre fant ima soseda, ki ima familijo v Nemčiji in hodi skoraj tedensko gor...in sem naročila preko njega, da dostavijo njim (v nemčiji) na dom...potem sem dala denar temu sosedu in zdaj ko gre gor mi prinese avtosedež zraven....in so me prišli stroški dostave 8 evrov, odvisno od stvari ki jo kupuješ, ene dostave so več, druge manj.....
sedež pričakujem ta vikend....komaj čakam....
če te zanima, se javi.....

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Stolček za hranjenje
11.11.2004 17:52:58   
KIRA
meni je en prodajalec napisal, da stane 22 EUR pošiljanje v Sloveniji za Peg Peregov Prima Pappa - von.
je pa od enega, do drugega različno. v glavnem se držijo veljavnega cenika nemške pošte ali pa imajo svojo paketno dostavo...

LP

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

strije
ksenci

ali ste se mazali s kremo ali oljem proti strijam in ali je pomagalo da niste dobili strij?

se nisem mazala in jih nisem dobila (23%)

se nisem mazala in sem jih dobila (11%)

sem se mazala in jih nisem dobila (30%)

sem se mazala in sem jih dobila (35%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!