Stolček za hranjenje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 10:19:43)

Vem, da to ni pravi naslov, a se opravičujem, z Markom potrebujeva stolček za hranjenje in hojico, če katera iz MB ali okolice tega ne potrebuje več, če je pripravljena prodati, naj se mi prosim oglasi!:bravo::bravo:
Novega žal ne morem kupiti, sja bo zalogaj za praznike sedaj prevelik,....:hudicek:
Hvala in lp, Miška:miska:

KIRA -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 12:48:39)

miška, ne da bi ti težila, a si že probala na E-BAY. tam so dosti cenejši kot pri nas, ampak ne pozabi prodajalca vprašat glede pošiljanja v Slovenijo....

india -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 14:29:31)

nisem, hvala za idejo in nasvet, bom poskusila, še enkrat hvala! naslov?.......
Mi pride vsak tolar prav, pa pa, Miška

KIRA -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 14:34:40)

http://www.ebay.de/

poglej pod baby hochstühle

najprej vprašaj glede pošiljanja, nekateri trgovci pošiljajo tudi v slovenijo. če pa rabljenega kupiš, pa ti naj najprej zagotovijo da je vse v redu in da nima poškodb, da ne bo kasneje kaj narobe. pa če rabiš pomoč, sem ti na voljo...
LP:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

india -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 14:49:57)

Kira, hvala, bom kar pogledala, takoj sedaj,...kakšen pa imajo način plačila?
A si ti kaj že kupovala na tak način?

KIRA -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 14:55:11)

ja, midva sva že nekaj let pri e-bayu. načini plačila so različni, odvisno od prodajalca.
najbolj zanesljivo je nakazilo, seveda tu plačaš bančno provizijo.pri nakazilu iz avstrije je provizija manjša kot pri nas. midva za vsa nakazila plačujeva po 5 €, ker ima banka fiksno provizijo.

nekateri prodajalci sprejmejo denar tudi s priporočenim pismom, ampak to je rizično. se lahko izgubi ali pa kdo vzame denar ven, večjih zneskov ne pošiljaj. razen če pošlješ iz avstrije. tam je pa zavarovano do višine 75 € se mi zdi.

potem imaš še western union nakazilo denarja, to je tudi še kar, ampak kontrolno številko lahko sporočiš samo prodajalcu, da ne bi kdo drug dvignil denar.

nemci pa imajo še pay-pal in take stvari. ampak to deluje samo , če imaš račun v nemčiji ali avstriji.

če sem kaj pozabla in se še spomnim, ti pozneje napišem...
LP

KIRA -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 14:57:14)

pa da ne bove tudi medve slučajno izbrisani: pogovor je javen, velja za vse...;);););) lahko ga berete, lahko pa tudi sodelujete...

india -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 15:10:22)

Hi,hi, seveda,javen pogovor, saj zatopa sem dala sem gor,ker vem, da oglase malo manj deklet bere,...Sigurno pa ta tvoja informacija pride prav kateri drugi, ne samo meni.
ja,s em se prijavila, vendar me pri večini stolčkov,ki so mi všeč moti, da piše Versand innerhalb Deutschland. GRRR:(:(
Cene pa so res za dol past!
Zdaj pa tak moram še počakat nekaj dni,da dobim pošto od njih, ker prej ne morem kupovat.
Kira, hvala še enkrat!
LP, Miška

KIRA -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 15:14:55)

ni zakaj... :ups::ups::ups:9nebesa

Annny -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 16:50:54)

Lahko povem samo, da se tako 'majhnih' stvari na Ebayu ne splača kupovat...sem se pozanimala- samo poštnina za stolček stane 30 Eur.
Bolje, da kupiš rabljenega in lepo ohranjenega:)

LP

india -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 17:27:56)

Ne, saj tako ne nameravam naročati nekaj, ne da bi vedela,koliko bo stala poštnina, pa še potem, če provizijo na banki plačam, potem pa ga res ceneje dobim pri nas. :((:bravo:

Anonimen -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 17:33:57)

Hojla pa nas je več nista samo vedve:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Midve z hčerjo se tudi malo okoli ozirava za kakšen stolček,saj ga imamo tistega,ki ga pritrdiš na mizo,ampak nam ne odgovarja več, saj ne morem po hiši cele mize nosit:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Papa:morje:

Anonimen -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 17:37:07)

MISKA01, veš kaj sem pa jaz nardila.....
Na ebay-u sem kupila nov avtosedež in pošiljajo tudi po celi evropi, samo se ti to niti približno ne splača, ker te pol ceneje pride da si tu kupiš...poštnina je svinsko draga...
No, od sestre fant ima soseda, ki ima familijo v Nemčiji in hodi skoraj tedensko gor...in sem naročila preko njega, da dostavijo njim (v nemčiji) na dom...potem sem dala denar temu sosedu in zdaj ko gre gor mi prinese avtosedež zraven....in so me prišli stroški dostave 8 evrov, odvisno od stvari ki jo kupuješ, ene dostave so več, druge manj.....
sedež pričakujem ta vikend....komaj čakam....
če te zanima, se javi.....

KIRA -> Stolček za hranjenje (11.11.2004 17:52:58)

meni je en prodajalec napisal, da stane 22 EUR pošiljanje v Sloveniji za Peg Peregov Prima Pappa - von.
je pa od enega, do drugega različno. v glavnem se držijo veljavnega cenika nemške pošte ali pa imajo svojo paketno dostavo...

LP

Stran: [1]