Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 17.8.2011 12:28:48
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Takih postov pa ne razumem - VEČKRAT si kupovala in bila zadovoljna. Zdaj pa je enkrat prišlo do napake in so kar naenkrat neodzivni in nekorektni Pa daj, dvigni telefon in jih pokliči. Ziher imajo kje kakšno telefonsko številko! Vsaj jaz si ne predstavljam, da bi nekaj, kar sem že plačala poslala nazaj, potem pa 1 mesec mirno čakala, če se bo kaj zgodilo. A ni očitno, da se je nekje zataknilo?
|
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 17.8.2011 12:43:45
|
|
|
|
Oceania
|
Kaj pa je nerazumnega v mojem postu? Moj namen je samo javno "pohvaliti " prizadevanje omenjenega podjetja ob reševanju reklamacij (ki jih sami naredijo). Paket, ki sem ga poslala je že razpakiran in kdo bo zdaj dokazoval kaj je bilo res vrnjeno? Bedna situacija. In si mogoče že kdaj poskušala kaj rešit prek telefona, kjer vsakemu operaterju na novo razlagaš v čem je problem, pa nič ne more, pa ne dobi tega ker je na dopustu/malici/sestanku, pa naj pokličem kasneje....? Jaz se tega ne grem.
|
|
|
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 17.8.2011 13:25:38
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oceania Kaj pa je nerazumnega v mojem postu? Moj namen je samo javno "pohvaliti " prizadevanje omenjenega podjetja ob reševanju reklamacij (ki jih sami naredijo). Paket, ki sem ga poslala je že razpakiran in kdo bo zdaj dokazoval kaj je bilo res vrnjeno? Bedna situacija. In si mogoče že kdaj poskušala kaj rešit prek telefona, kjer vsakemu operaterju na novo razlagaš v čem je problem, pa nič ne more, pa ne dobi tega ker je na dopustu/malici/sestanku, pa naj pokličem kasneje....? Jaz se tega ne grem. Poskušaj jih priklicat na telefon..včasih RR tudi šteka, pa čakamo.. Morda je prišlo do nesporazuma, saj so le ljudje, in vsi ljudje smo zmotljivi.
|
|
|
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 17.8.2011 16:28:55
|
|
|
|
josephine27
|
sicer ne razumem v čem je poanta tega posta. mogoče to da posvariš druge pred "nekorektnim" podjetjem. ker jaz drugega ne vidim, če jih nimaš namena klicat. sicer pa mislim da tu gor skoraj ni mamice, ki ne bi vsaj enkrat naletela na "slabo" nakupovalno izkušnjo pri tem ali onem podjetju, tako da se mi zdi rahlo brez veze to dajat gor, ker bi lahko imeli vsak dan odprtih 10 novih tem na ta račun. pomagat ti tu gor tako al tako ne more nihče. pa ne zagovarjam nikogar.
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 17.8.2011 22:50:34
|
|
|
|
TomTaylor
|
Hvala za opozorilo.
|
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 18.8.2011 10:21:15
|
|
|
|
Vilma
|
Po tvojem prebranem postu sem se odločila, da bom poskusila s spletnim nakupom tudi pri Stilago.si Do zdaj sem opravila dva nakupa prek fashiondays.si in dobila še nič. Pa je od naročila pa je minilo že pet tednov. Ti vsaj dobiš naročeno, jaz še nisem. Pri spletnih nakupih pride tudi do reklamacij. Naša zadnja je bila pri mimovrste.com. Pri njih smo naročili strešni kovček za avto in so ga dobavili brez ključa. Še dobro, da smo trugo naročili dobra dva tedna pred dopustom, ker smo reklamirali in dobili novo trugo dva dni pred dopustom. Pa me taka slaba izkušnja ne odvrne od nakupovanja prek interneta. Glede na to, da si bila pri stilagu večkrat zadovoljna kot nezadovoljna, je najbolje, da se s to slabo izkušnjo sprijazniš. Poleg tega so zdaj dopusti, mogoče ti še odgovorijo.
|
|
|
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 18.8.2011 10:41:41
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oceania Samo v vednost vsem spletnim nakupovalkam sporočam mojo slabo izkušnjo. Večkrat sem že nakupovala pri Stilagu in bila sem zadovoljna. Do nedavnega. Naročila sem dve majici, top in obleko. Paket sem prejela, izdelki so bili ok, razen obleke, ki sem jo tudi vrnila. Po skoraj enemu mesecu (zakonsko predpisan rok za vračilo kupnine je 30 dni) sem prejela obvestilo, da mi bodo vrnili kupnino za top(?). Isti dan je bil znesek za top nakazan. Obleka je bila seveda dražja. Takoj sem se odzvala po mailu, da je prišlo do napake. Prejela sem odgovor, da bodo preverili in mi odgovorili. Njihova služba v 11 dneh še ni bila sposobna mi odgovoriti, da o razliki kupnine, ki mi jo dolgujejo sploh ne zgubljam besed. Dopusti so in verjetno tam tudi traja nekaj dlje, da se stvar reši.....napake se pa povsod lahko dogodijo...... Ker pa imaš verjetno skopirano tisto pismo ali obrazec, kjer si zapisala identifikacijsko številko izdelka, ki ga vračaš in za katerega zahtevaš kupnino, bo verjetno tudi tvoj problem rešen uspešno.....le nekaj dlje bo trajalo.......
|
|
|
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 18.8.2011 10:59:17
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Dopusti so in verjetno tam tudi traja nekaj dlje, da se stvar reši.....napake se pa povsod lahko dogodijo...... točno to. jaz z obojimi (fashiondays in stilago) nimam slabih izkušenj - vedno vse dobila in se vse zmenila. je pa res da traja - TO te pa vsi opozarjajo (saj se skoz to govori) in če to sprejmeš, je ok. če pa ne, se pa seveda lahko pritožuješ. samo ne bo zaradi tega nič drugače izpadlo - politike ne bodo spremenili (so pač dostavni roki dolgi in osebja je malo).
|
|
|
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 18.8.2011 14:22:12
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: liliana Dopusti so in verjetno tam tudi traja nekaj dlje, da se stvar reši.....napake se pa povsod lahko dogodijo...... točno to. jaz z obojimi (fashiondays in stilago) nimam slabih izkušenj - vedno vse dobila in se vse zmenila. je pa res da traja - TO te pa vsi opozarjajo (saj se skoz to govori) in če to sprejmeš, je ok. če pa ne, se pa seveda lahko pritožuješ. samo ne bo zaradi tega nič drugače izpadlo - politike ne bodo spremenili (so pač dostavni roki dolgi in osebja je malo). Jaz se ravnokar tolažim, da bo poletje še trajalo ... ker še kar nisem dobila naročeno (recimo pri prejšnih hlačah, ki sem jih naročila pa je trajalo 3 tedne, da sem jih dobila - fashiondays to). S temi šuhami pa čarajo, sam menda je to odvisno od dobavitelja. Tej pa že ... A ma kdo kakšno idejo, opcijo, kako čevlje z odprtim sprednjim prstom nositi tudi jeseni? Al se sprijazniš, da ti pač palček zmrzne
|
|
|
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 18.8.2011 14:32:10
|
|
|
|
mateyka
|
mogoče bo pa topla jesen
|
|
|
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 22.8.2011 22:16:37
|
|
|
|
Oceania
|
Epilog te zgodbe je bil sledeč. Naslednji dan po objavi te teme sem dobila obvestilo na mail, da bom preko poštne nakaznice prejela razliko kupnine, in sem tudi jo. O kakšni obrazložitvi ali opravičilu zaradi "čigaveže" napake pa "ne duha ne sluha". Naj jim bo za tokrat.
|
|
|
|
RE: Stilago- nekorekten in neodziven 17.10.2011 13:49:06
|
|
|
|
M.Janja
|
Ja lepo, da so se stvari uredile. Jaz sem že velikokrat naročila pri Stilagu, še posebaj oblekce za mojo punčko. Sem zelo zadovoljna s celotno storitvijo. Sicer je prvič trajalo nekoliko več kot en mesec, da sem stvari prejela. So me pa pozitivno presenetili sedaj nazadnje, ko so oblekice prišle kar v treh tednih, tako da so se močno izboljšali . Še bom kaj naročila :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?