liliana -> RE: Stilago- nekorekten in neodziven (18.8.2011 10:41:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oceania Samo v vednost vsem spletnim nakupovalkam sporočam mojo slabo izkušnjo. Večkrat sem že nakupovala pri Stilagu in bila sem zadovoljna. Do nedavnega. Naročila sem dve majici, top in obleko. Paket sem prejela, izdelki so bili ok, razen obleke, ki sem jo tudi vrnila. Po skoraj enemu mesecu (zakonsko predpisan rok za vračilo kupnine je 30 dni) sem prejela obvestilo, da mi bodo vrnili kupnino za top(?). Isti dan je bil znesek za top nakazan. Obleka je bila seveda dražja. Takoj sem se odzvala po mailu, da je prišlo do napake. Prejela sem odgovor, da bodo preverili in mi odgovorili. Njihova služba v 11 dneh še ni bila sposobna mi odgovoriti, da o razliki kupnine, ki mi jo dolgujejo sploh ne zgubljam besed. Dopusti so in verjetno tam tudi traja nekaj dlje, da se stvar reši.....napake se pa povsod lahko dogodijo...... Ker pa imaš verjetno skopirano tisto pismo ali obrazec, kjer si zapisala identifikacijsko številko izdelka, ki ga vračaš in za katerega zahtevaš kupnino, bo verjetno tudi tvoj problem rešen uspešno.....le nekaj dlje bo trajalo.......
|
|
|
|