Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 11:00:02
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz sem ju seveda dojila, kolikor sem pa mogla dodat, sem pa jima dajala v Aventovih navadnih stekleničkah. Pa nista imela nikoli krčev. JAz mislim, da če ima otrok krče, mu ne pomaga nobena "šmeki peki" flaška
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 11:44:45
|
|
|
|
simin
|
JAz mislim, da če ima otrok krče, mu ne pomaga nobena "šmeki peki" flaška [/quote] res je! krče imajo dojeni in nedojeni otroci, tko da izbira flaške nima veze.
|
|
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 13:36:25
|
|
|
|
Naja30
|
Po vseh izkušnjah z različnimi vrstami flašk ne verjamem več v njihove "magične" sposobnosti. Kot je že napisano, če ima otrok krče, jih pač mora dati čez. Drugače pa sem bila najbolj zadovoljna z nukovimi, vsaj kar se tiče tega, da so malo manj puščale.
|
|
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 14:34:26
|
|
|
|
matic0105
|
Nam so bolj ustrezale aventove. Nukove se tko čudno "ukrivijo" - sploh nimajo prave oblike, ko dojenček vleče. Vsaj pri nas je tako.
|
|
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 14:47:17
|
|
|
|
Dashenka
|
Ne vem ali so pomagale stekleniške in culji od Aventa in pa adaptirano mleko (moja hči je gor zrasla na Aptamil Comfortu) - krčov oz. kolik ni imela niti en sam dan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.9.2008 14:53:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 15:24:28
|
|
|
|
jajula
|
naša je tud mela krče čeprav smo uporabljati aventove airflex cuclje, tko da mislim da nima veze s flaško. drgač pa ne preveč zaloge flašk delat ker mogoče tvojim dojenčkom aventov cucl ne bo odgovarjal in boste moral menjat.
|
|
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 8.9.2008 9:38:46
|
|
|
|
ANIME
|
Hvala za pomoč in odgovore ... tole me je malo potolažilo :)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?