DragonLady
|
Če me je tale forum česa naučil, je to, da se trudim biti glede vsega čimbolj objektivna, na momente celo hladnokrvna in distancirana, da bolje vidim celotno sliko določenega problema.Za to sem v bistvu ful hvaležna. Mi je pa samo po sebi paradoks, ko vidim in berem večinoma ene in iste uporabnice na RRju, ki vsem ostalim tako modro solite pamet, kakšne so, kaj delajo narobe, kaj bi morale narediti drugače, ker so itak inferiorne od teh, "tabrihtnih" RRjevk... pa bi mogoče rada s tem postom malce dregnila v vašo vest, drage RRjevke...če cele božje dneve visite za računalnikom, niste 24ur na dan super mamice in super gospodinje. Nekak niste prave osebe, da tistim, ki imajo take ali drugačne probleme in problemčke same s seboj, s svojimi partnerji ali s svojimi otročki, solite pamet in s svojimi, dostikrat žaljivimi in posmehljivimi posti... Sama definicije besede debata....izmenjavanje različnih mnenj in predstavitev svojih argumentov bi morda morala biti na veliko napisana čez celotno stran ringaraje...ker eno pomeni konstruktivna kritika in podajanje nasveta, drugo pa je lajanje v nekoga samo zaradi tega, ker je drugačnega mišljenja kot ve same. Pa da se izognem posploševanju...ne, niste vse RRjevke take...so pa nekatere cvetke tu, ki na tej strani tako dobro igrajo svetnice in naj-mame, da se včasih res vprašam, če je že z mano kaj narobe... Malo za šalo, malo zares...danes sem rahlo našpičena in bo verjetno tale tema izpadla preveč ostra in kritična...rrjevka ma vas rada, samo všeč mi niste ravno 100% časa...sama nisem popolna in v vseh svojih napakah ne iščem nekega približka popolnosti. Pa malo pri sebi poskusite razčistiti, če ste res tako hudo super popolne in svetniške, kot se dostikrat poskušate prikazati tu. Sicer pa...ONLY GOD CAN JUDGE US! Z vsem spoštovanjem do vaših postov in odgovorov, DragonLady
|