|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ste res take svetnice?
19.5.2011 20:45:16   
mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: Micy


Daleš od svetnice, mi pa grejo na živce take ki se imajo za svetnice.

Zame ni nihče popolen.

user posted image



To pa res .
user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ste res take svetnice?
19.5.2011 20:47:24   
malibauc
Torej mi ne o bogu. Ker bog ne bi dovolil, da take človeške svinje obstajajo...... Sicer pa to ni debata o bogu, ampak o svetnicah na RR.

Jaz sem zdaj dala user posted image  spat, pospravila kuhinjo,...... a lahko zdaj sodelujem?

Pety78- izjava za nobelovouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ste res take svetnice?
19.5.2011 23:16:02   
ronja
Zmajevka, verjetno to ne leti glih name, ker ne vem, če je kje kdo, ki bi me imel za svetnico (najmanj pa sama sebe, navsezadnje že dveh nujnih pogojev ne izpolnjujem: nisem verna, spala sem tudi s fantoma, s katerima nisem imela otrok in tudi zdaj spim s fantom, s katerim nisva poročena - shame on me, hehe), ampak vseeno odgovarjam, ker moram pač počakat, da se speče ena plast tortice - torej:
kak drug dan bi se posula s pepelom, kako grozna mama sem, ampak danes se mi to res ne zdi. Imata se fajn. Da sem dobra gospodinja, se tako nikoli nisem hvalila, ker to definitivno ni moj cilj, niti se mi to po pravici povedano ne da. Naredim toliko, da je kolikortoliko ok. Definitvno ne pucam veliko, ker sem lena za to. Rada pa kuham.
Na splošno se ne delam kaj dosti drugačne, vsej zavestno ne - večina ljudi, ki me potem spozna v živo, je presenečenih, da sem čisto ista. Meni se zdi to hecno - kaka pa naj bom?

Kadar ima kdo problem, takrat mu najlažje pomagaš, če mu poveš, kako bi ti ravnal v njegovi situaciji oz. kako bi se ti zdelo prav, da bi ravnal (to dvoje namreč ni nujno isto).

Evo, recimo naš današnji dne: služba, Ronjo k zdravniku na kontrolo, domov, kosilo (špinača, krompir in pohan sir), potem sta si malidve zaželeli risat in vmes sem jaz veselo srfala po rr. POtem smo šle v trgovino, pa v park na igrišče in spletale venčke iz marjetic (ki so jih potem hotele imet še vse ostale punčke na igrišču). Smo prišle domov, se zrihtale in sta se šli kopat. Vmes sem vsake toliko pokukala sem, vmes pa zamesila testo in začela s kremo. Potem sem ju zrihtala (stuširala, ker sta se kopali v peneči kopeli), posušila, dala sveže pižamce (oblečeta se sami), vmes pa sem začela delat kremo in olupila mango. Sta prišli na večerjo (mleko s kosmiči in mango), pojedli, potem smo se šle crkljat in stiskat, prebrale Rdečo kapico, zapele pesmico in sta počasi mrknili, jaz sem se odplazila stran in pekla dalje.
Res je, da kadar se le da, skliznem - res je pa tudi, da kadar me le rabita, pridem (me itak prideta iskat). Ne vidim razloga, da bi jima morala ves čas za vratom viset. Strašno luškano mi je slišat njun smeh in igre, pa da me ni zraven, da se sami med sabo igrata... Se mi zdi, da bi delala škodo, če bi ju pri tem motila. In ne vidim nobenega razloga, da bi morala imet slabo vest, če si takrat jaz vzamem čas zase. Tudi kdaj, ko bi si onidve želeli, da smo skup, pa sem recimo lačna in pojem v miru. To sem dolgo rabila, da sem se naučila, še zdaj nisem glih najboljša v tem - ampak se mi zdi to tudi pomembno.

Mi pa ni problem priznat, da mi dostikrat ne znese vse: sploh kadar sem bolana, to se meni fuuuuuul pozna. Če sem zdrava, sem na spidu, mi ni problem vsake risbice gledat tako dolgo, da bom videla tistega raka, ki se je spremenil v jato ribic in potem v tigra. Ampak kadar sem pa čist fuč, takrat mi pa to je problem. In takrat lažemuser posted image . In usekavam bližnjice. Naredim juho iz vrečke ali testenine s paradižnikovo omako, ki sva jo vložila lani ali dam puding namesto sladice. So what, svet se zato ne bo podrl.user posted image


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 7:32:22   
malibauc
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
 Ne vidim razloga, da bi jima morala ves čas za vratom viset_. Strašno luškano mi je slišat njun smeh in igre, pa da me ni zraven, da se sami med sabo igrata... Se mi zdi, da bi delala škodo, če bi ju pri tem motila. In ne vidim nobenega razloga, da bi morala imet slabo vest, če si takrat jaz vzamem čas zase.



A ni ravno to bistvo? Biti dober starš....da jih naučiš, pustiš, da so samostojni, da raziskujejo,....ne pa da jih dušiš s svojim nadzorom (valjda, da imaš eno oko nekje blizu). Tudi če je posledica kdaj kaka buška, raztrgan rokav,....

Jaz sem še na začetku moje poti mame, se pa zeeeeeeeeeeeeeeelo strinjam z Ronjo in njenim pogledom.

< Sporočilo je popravil malibauc -- 20.5.2011 7:33:12 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 10:33:17   
pety78
Mi pa ni problem priznat, da mi dostikrat ne znese vse: sploh kadar sem bolana, to se meni fuuuuuul pozna. Če sem zdrava, sem na spidu, mi ni problem vsake risbice gledat tako dolgo, da bom videla tistega raka, ki se je spremenil v jato ribic in potem v tigra. Ampak kadar sem pa čist fuč, takrat mi pa to je problem. In takrat lažemuser posted image . In usekavam bližnjice. Naredim juho iz vrečke ali testenine s paradižnikovo omako, ki sva jo vložila lani ali dam puding namesto sladice. So what, svet se zato ne bo podrl.user posted image


O, fa*!, Jaz niti ne vlagam in polijem po testeninah kar tisto barilla iz kozarčka, za sladico pa kupljen puding. Da bi ga še kuhala...pa čakala da se ohladi...ni šans! Pa niti nimamo vedno sladice. Tudi ko sem zdrava, by the way!
Pa sem svetnica. Ronja, ti si res....ma carica, no! To je še višji čin!

user posted image


_____________________________



(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 10:52:29   
Alfabeta
Uff, Zmajevka je bruhnila ogenj user posted image user posted image user posted image

Moram rečt, da se kar strinjam s tabo. Sicer tistih katere si "nepoimenovala" oz. naj bi bile mišljene po mojem mnenju, se niso oglasile na tvoj post. ALi pa vsaj ta najbolj agresivne ne.

Pa da odgovorim še sama o sebi;
Sama se nimam za super mamo, na računalniku sem (pa niti slučajno ne visim na RR non stop) par minut med službo (kolikor mi čas dopušča, pa bolj malo), zvečer pa ko mala dva zaspita. Pospravljam med uspavanjem ne, zato sem tačas, dokler se bojno polje umiri, na netu.
Sicer pa rada kuham, pa zato mnogo manj rada pospravljam. Zato imamo vedno skuhano, pa malo manj pospravljeno. Pa likam tudi ko se mi nabere gora cunj...
Me je pa življenje veliko naučilo, pa tudi srečala sem se že z veliko stvarmi in lahko sodelujem v marsikateri temi, tudi na kaki tipično neženski user posted image



Sicer pa tudi mene moti "usajanje" in nastrojenost na vprašanje, ki se nekomu zdi, da ga je treba spljuvat.

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 11:08:48   
kalbo
Da se ljudem fajn pomagat, da se tudi kaj uporabnega naučit, saj se dostikrat ob prebiranju postov zamisliš nad lastnim početjem in ugotoviš, da ga serješ po domače povedano.
Imaš pa tu tupe glupe, ki vpraša v stilu....joj, na mokro sem prdnila, pa ne vem, a nej hlačke vržem stran al nej jih operem. Pol ji odgovoriš, naj jih vrže v smeti te nadere, da ona nima denarja za nove, če ji pa rečeš, naj jih opere, ti pa spusti, da ona pa že nima časa posranih gat prat.

Taki potem spustim odgovor za mislit, potem sem pa naenkrat na udaru :) Pol grem pa sam še po kokice :)

< Sporočilo je popravil kalbo -- 20.5.2011 11:09:11 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 11:47:59   
pety78
Jaz moram pa priznati, da RR zame ni glih zguba časa v celoti, seveda. user posted image Se res pošteno nasmejim ob določenih komentarjih. user posted image Smeh je pa pol zdravja, pravijo.

Evo, prebrala sem veliko izkušenj staršev s podobnimi težavami in sem se potem lažje soočala z njimi, pa dobila veliko informacij, ki jih z veseljem posredujem naprej in tako vsi mislijo, kako jaz vse obvladam...
Ko kupujem likalnik, pokukam na RR,
ko kupujem cunje, čevlje, kozmetiko...RR,
ko kupujem avto...RR, le kaj drugega...

In kar je najbolj pomembno, spoznala sem nekaj super, super, punc, ki se že 6 let družimo tako ali drugače. Sicer jih zadnje čase malo zanemarjam, ampak se bom popravila. user posted image

Skratka, vsaka slaba stvar je za nekaj dobra! user posted image






_____________________________



(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 11:51:34   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
In kar je najbolj pomembno, spoznala sem nekaj super, super, punc, ki se že 6 let družimo tako ali drugače. Sicer jih zadnje čase malo zanemarjam, ampak se bom popravila. user posted image



To pa drži kot pribito. Tako prva kot druga trditev.user posted image


_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 12:25:40   
DragonLady
Glede na to, da sem odprla novo temo s provokativnim vprašanjem, sem pričakovala to...in lahko rečem samo hvala, da ste nekatere potrdile vsako mojo trditev. Ne vem, čemu je treba smetit kakršnokoli debato, pa naj bo to na področju vzgoje, prehrane ali spolnosti. Pa se vedno najdejo nekatere oz. nekateri, ki z neumestnimi pripombami znajo speljat temo s svoje poti. Mislim, da me je nekdo vprašal, kdo točno je tak, naj poimensko navedem uporabnice...čemu? Da se bomo potem tu javno prepirale, katera ima prav? Vsaka ima pravico do svojega vidika, pa naj bo še tako zgrešen.

Nekatere teme so že v štartu tako začete, da se lahko dejansko ves čas neobremenjujoče hecamo,ne da bi koga užalili. To mi je blazno všeč. So pa spet druge teme, ki po mojem mnenju zahtevajo malce več taktnosti in zrelega razmišljanja, pa običajno uporabnico, ki je začela debato, zbombardirate do solz. E, tu pa meni ne klikne! Namen foruma ni v tem, da kogarkoli uničimo (predvsem psihološko, moralno,...), temveč, da si medsebojno pomagamo, naj si bo to z nasveti ali samo s kakšno rožico in objemom, ki se nahajata med smeškoti, ko pišemo sporočilo. In mislim, da norčevanje in teroriziranje drugih ne spadata v to kategorijo. Ne pravim, da bi morali samo prikimavati drugim...spodbujam različnost mnenj in ljudi. Na konstruktiven način predstaviti svoje mnenje pa menda ne more biti tako zelo težko...ali pač?

Nov dan, nov začetek....DragonLady ma vas rada! Grem na sončka...user posted image


(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 12:33:29   
Nika v službi
Čaki, DL, zdaj te pa res ne štekam. Zakaj tak žolčen, odebeljen tekst in ton?! Saj smo tule dokaj normalno klepetali in izmenjevali mnenja...

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 12:54:32   
Anonimen
Kdo pa se hoče kregat? To je tvoja predpostavka, ne moja.

Za poimensko naštetje sem napisala iz dveh razlogov.
Prvi je ta, da se vsake polleta na RR pojavi podobna tema, ampak še nobeden ni imel jajc napisat, kdo je tista za njega moteča preveč popolna oseba. Pač znova ista tema....
Drugi razlog pa je ta, da je moje dojemanje sveta, življenja, ljudi in tudi svetnic na RR drugačno od tvojega. Oziroma drugače rečeno, ne vem, kaj naj ti napišem, ker sama svetnic na RR ne vidim. Ene so dobre na teh področjih, eni so bolj konflitni kot drugi, eni zagovarjajo svoje stališče, drugim je vseeno,eni imajo slab dan ob prazni luni, drugi ob polni, eni so neposredni, drugi pa diplomatski,...

Na kratko: preskoči, če ti je nekdo preveč svetniški, no, kaj se je treba sekirat zaradi tega ali pa napiši konkretno tisti  osebi, naj bolj izbira besede, ki jih je nekomu namenila. Take it easy, sonček je, pa maj, mesec ljubezni je, pa polne lune je konec,...

< Sporočilo je popravil Ankica. -- 20.5.2011 12:55:24 >

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 13:52:13   
tanova smeška
IZVIRNO SPOROČILO: DragonLady

Glede na to, da sem odprla novo temo s provokativnim vprašanjem, sem pričakovala to...in lahko rečem samo hvala, da ste nekatere potrdile vsako mojo trditev. Ne vem, čemu je treba smetit kakršnokoli debato, pa naj bo to na področju vzgoje, prehrane ali spolnosti. Pa se vedno najdejo nekatere oz. nekateri, ki z neumestnimi pripombami znajo speljat temo s svoje poti. Mislim, da me je nekdo vprašal, kdo točno je tak, naj poimensko navedem uporabnice...čemu? Da se bomo potem tu javno prepirale, katera ima prav? Vsaka ima pravico do svojega vidika, pa naj bo še tako zgrešen.

Nekatere teme so že v štartu tako začete, da se lahko dejansko ves čas neobremenjujoče hecamo,ne da bi koga užalili. To mi je blazno všeč. So pa spet druge teme, ki po mojem mnenju zahtevajo malce več taktnosti in zrelega razmišljanja, pa običajno uporabnico, ki je začela debato, zbombardirate do solz. E, tu pa meni ne klikne! Namen foruma ni v tem, da kogarkoli uničimo (predvsem psihološko, moralno,...), temveč, da si medsebojno pomagamo, naj si bo to z nasveti ali samo s kakšno rožico in objemom, ki se nahajata med smeškoti, ko pišemo sporočilo. In mislim, da norčevanje in teroriziranje drugih ne spadata v to kategorijo. Ne pravim, da bi morali samo prikimavati drugim...spodbujam različnost mnenj in ljudi. Na konstruktiven način predstaviti svoje mnenje pa menda ne more biti tako zelo težko...ali pač?

Nov dan, nov začetek....DragonLady ma vas rada! Grem na sončka...user posted image




na koncu si ti največji podn izpadla user posted image

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 13:54:19   
oka
Če je nekdo tako občutljiv, da ne prenese ostrega tona in kritike, ki je dana s strani popolnoma neznane osebe, na enostransko dano situacijo, potem tak človek vsaj za lastno zdravje nima na forumih kaj sodelovati. Iluzorno je pričakovati, da bojo na enem forumu, kjer se zanjde milijon različnih karakterjev, milijon različnih mnenj in načinov komuniciranja cvetele vijolice. Na forumu je lahko vsak tisto kar je oz. tisto kar bi rad bil. Lahko super mama, žena, popolna in moralna gospodinja. Reala pa je lahko čisto drugačna. In reala je tista ki nekaj velja. Ne neka virtuala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 13:54:20   
pety78
drugo pa je lajanje v nekoga samo zaradi tega, ker je drugačnega mišljenja kot ve same. Pa da se izognem posploševanju...ne, niste vse RRjevke take...so pa nekatere cvetke tu, ki na tej strani tako dobro igrajo svetnice in naj-mame, da se včasih res vprašam, če je že z mano kaj narobe...


In kaj drugega si sedaj ti naredila s tem tvojim drugim odebeljenim postom?!?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da itak iščeš samo neko pozornost in potrditev. In ker ti pač nekatere nismo pisale hvalospevov, si nam namenila en konkreten, prikrit in hinavski lajež. Najlažje pa je s prstom na druge kazati. V tem primeru pa še kako velja, da najprej pometi pred svojim pragom!!!

Sicer je pa tema res dolgočasna in že prežvečena, kot je rekla Ankica.

< Sporočilo je popravil pety78 -- 20.5.2011 13:55:52 >


_____________________________



(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 15:23:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Mi pa ni problem priznat, da mi dostikrat ne znese vse: sploh kadar sem bolana, to se meni fuuuuuul pozna. Če sem zdrava, sem na spidu, mi ni problem vsake risbice gledat tako dolgo, da bom videla tistega raka, ki se je spremenil v jato ribic in potem v tigra. Ampak kadar sem pa čist fuč, takrat mi pa to je problem. In takrat lažemuser posted image . In usekavam bližnjice. Naredim juho iz vrečke ali testenine s paradižnikovo omako, ki sva jo vložila lani ali dam puding namesto sladice. So what, svet se zato ne bo podrl.user posted image


O, fa*!, Jaz niti ne vlagam in polijem po testeninah kar tisto barilla iz kozarčka, za sladico pa kupljen puding. Da bi ga še kuhala...pa čakala da se ohladi...ni šans! Pa niti nimamo vedno sladice. Tudi ko sem zdrava, by the way!
Pa sem svetnica. Ronja, ti si res....ma carica, no! To je še višji čin!

user posted image



O, ti pa res NISI svetnica, če daš KUPLJENO omako!! A veš koliko E-jev vsebuje ta omaka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. Smetim ja, kaj čem svetnica sem.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 16:40:14   
Colt
Jaz mislim da je napočil čas, ko se lahko objamemo prek ramen in ubrano zapojemo skupaj:

http://www.youtube.com/watch?v=****1gp3F5NhY


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 16:41:33   
mika
Da ne dolgovezim, se podpišem pod  Ankico, tanovo smeško, oko in Pety 78!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 16:44:55   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Jaz mislim da je napočil čas, ko se lahko objamemo prek ramen in ubrano zapojemo skupaj:

http://www.youtube.com/watch?v=****1gp3F5NhY



colt, avtorici si skazil njen namen user posted image .

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 19:55:22   
Vijoličarka
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Jaz mislim da je napočil čas, ko se lahko objamemo prek ramen in ubrano zapojemo skupaj:

http://www.youtube.com/watch?v=****1gp3F5NhY



No, pa zapojmo ubrano tole pesmico:


URL vsebuje napačno oblikovan ID videoposnetka. Oprostite.  .... Na katero melodijo pa ? user posted image   Drugače pa, Colt, vsekakor zelo dober odgovor. user posted image

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 20:03:47   
Anonimen
Ste res take svetnice?


Res.

(odgovor članu DragonLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Ste res take svetnice?
20.5.2011 22:33:59   
pety78
O, ti pa res NISI svetnica, če daš KUPLJENO omako!! A veš koliko E-jev vsebuje ta omaka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. Smetim ja, kaj čem svetnica sem.


Ja, valda, vitamin E. Mi ga dosti pojemo!

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Ste res take svetnice?
21.5.2011 11:40:45   
DragonLady
I rest my case...user posted image

Lep vikend vsem!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Ste res take svetnice?
21.5.2011 19:45:00   
mačekmuri
IZVIRNO SPOROČILO: DragonLady
I rest my case...user posted image

Lep vikend vsem!



In kaj si zdaj potegnila iz tega? Mislim, kr nekaj... Za moj vikend pa ne skrbi!

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Ste res take svetnice?
21.5.2011 19:54:59   
madona77
IZVIRNO SPOROČILO: mačekmuri

IZVIRNO SPOROČILO: DragonLady
I rest my case...user posted image

Lep vikend vsem!



In kaj si zdaj potegnila iz tega? Mislim, kr nekaj... Za moj vikend pa ne skrbi!

Mal je hotela o nickih razpravljat, pa ji ni ratalo. Katera je najboljša RR mama, žena, teta, sestra, hči......user posted image user posted image
Še moj odgovor. Večkrat grešim in v tem uživamuser posted image user posted image

(odgovor članu mačekmuri)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?