Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 13:10:58
|
|
|
|
kalbo
|
Kok so ljudje čudni, k se kar samozadovoljujejo
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 13:13:40
|
|
|
|
total
|
Ne.
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 13:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja partnerka nikoli ne laufa med samozadovoljevanjem.. tko da mi ga ni treba ujet.. ce pa bi jo ujel .. pol pa takoj cez kolena.. in po riti nažgat.. kaj se pa to prav..
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 13:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoces rect, da si ga ti najdla.. in jooooj groza.. je nate pozabil, ne mara te vec,... bla bla... al kaj je spet s tem narobe?!
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 13:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ja.bivšega. Nč obema je bilo nerodno, se mi zdi da clo men bolj kot njemu ja normalno da si ne mislim da je izprijenec, pač sej to je čist nekej normalnega, mal sem bla sam v šoku, ker čez noč ni bil ne vem kako aktiven, potem čez dan pa
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 13:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Na žalost še ne.
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 13:28:15
|
|
|
|
wanabe
|
Nerodno??? Jst bi bla takoj za akcijo, če bi ga zalotla pri čem takem.
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 13:47:30
|
|
|
|
Sita
|
Moje mnenje je enako kot mnenje wanabe.
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 14:30:34
|
|
|
|
soncece24
|
Nisem ga še, če pa bi ga pa tudi prav. To pa res ni neka tragedija. Bolj bi mi bilo nerodno, če bi on mene "zalotil"
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 14:40:32
|
|
|
|
srki
|
Ne, ga še nisem, to čast je imela samo neka snažilka na nekem WC-ju nekje v tujini, ko sva bila daleč narazen.
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 14:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, akcija, valjda. Ne komplicirat tam kjer lahko uživaš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2006 14:43:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 14:49:12
|
|
|
|
srki
|
To bi pa tud jaz rade vedela oz. vidla, še rajši pa njega . Reku je, da je zaprla vrata, on pa je delal naprej .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2006 14:56:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 15:25:23
|
|
|
|
smrka
|
Men se pa nebi zdelo glih fajn ce bi mojga iznenadila in videla kako si ga drka... pisuka, saj ma mene pa lahko skupaj to pocneva.. Ce bi ga zalotila, bi se oreng zamislila.. Mislim vsi ki se delate da je to ok pa nevem kaj.. mislim da tako sploh nemislite.
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 15:37:30
|
|
|
|
wanabe
|
OOOO, pa mislimo tako. Brez skrbi . Mene bi fuuul vzburilo, če bi ga zalotila pri tem in ob enem vedela, da mu jaz lahko ponudim še kaj več. Po moje bi preskočila predigro in šla direkt na njega.
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 15:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja valda smrka Sej jst bi se tut počutla zapostavljeno, če bi mela tako velika usta kot ti . Mislim kaj se to pravi, da si ga šibne, namesto da bi ga del v tvoja velika usteca, kjer bi ga prežvečila po dolgem in po čez!!! Deep throat, big mauth..wathever
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 15:40:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti pa si faca. IZVIRNO SPOROČILO: wanabe Po moje bi preskočila predigro in šla direkt na njega.
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 15:43:16
|
|
|
|
smrka
|
Ja sej sramezivka tvoj jezik je dost dober da tvojmu tipsonu franceljna oblizes z enim lizom pa ni vec kaj lizat...
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 15:48:09
|
|
|
|
Sita
|
Zakaj pa ne, smrka? Saj je orodje navsezadnje njegovo. Z njim lahko počne, kar želi. Bodimo veseli, da ne hodi k drugi. Dajmo, no, pustimo partnerju svobodo, vsaj do njegovega telesa. Zelo sebično je zmeraj sebe dajati na prvo mesto.
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 15:50:17
|
|
|
|
smrka
|
Ja jest nisem takega mnenja.. vsak ma svoje mnenje in jest sem svojga povedala. Men pac ni to vsec. A sem zato cudna`?
|
|
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 15:52:34
|
|
|
|
Sita
|
Ne. Prav je tako, vsak ima svoje mnenje. Zato je lepo, da vsak napiše, kar misli. Ravno različnost dela ta svet čudovit.
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 16:09:43
|
|
|
|
natalia
|
pa daaaaj..
|
|
RE: Ste ga kdaj dobile partnerja/ico ko se je... 23.5.2006 16:10:32
|
|
|
|
Cikica
|
ne
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?