|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Starost
30.5.2005 18:10:26   
Anonimen
Ma sej ne vem kak naslov naj sploh dam:zmeden:..skratka..iščem stran na internetu, kjer bi lahko le vnesel datum rojstva pa bi ti izračunalo, koliko dni imaš.

Zase sicer vem, ker to piše na Viji, samo bi še ostali radi vedli:)

5939 dni stara :fis: :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Starost
30.5.2005 18:16:30   
GoYa
u ku si stara :)-
boljš da ne grem svojih dni računat :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Starost
30.5.2005 19:50:13   
viv_
http://www2.arnes.si/~akranj2/koled.htm

tukile si lahko downloadaš en program za koledar, ki računa vse to. Poleg tega je zelo uporaben za praznike, mrke, mlaje... do leta 3000. Potem boš mogla pa najti novega :)-

11238 dni stara viv

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Starost
30.5.2005 20:48:19   
Anonimen
Ooooo, hvala 100x Viv!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Starost
30.5.2005 20:49:55   
Mina1
Rib, kaj te spet matra in tako:)-:)-:)-

To bi morala jaz računati, koliko mi še ostane:)-

pa-pa in CMOK Mina1

p.s./ v soboto šibamo malo na morje za dober teden, torej se morave do četrtka kaj videti, drugače spet ne bo nič :zmeden2: (v petek ima piškotek razgibavanje, torej odpade, pa pokati bom morala):zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Starost
30.5.2005 21:20:48   
Anonimen
M alih prej sm gledala na Viji..pa pravm dones mam pa 5939 dni..pa vsi takoj dej poglej kok mam pa jst. Ja ne vem...8)

lp,:fis:

p.s.: :(( Ni casa :( Dons zvedla...da sem se zgdovino vprasana v petek :((:((:((

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:(:((:hudicek::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Starost
30.5.2005 21:23:26   
Mina1
A dej no RIBI, sej bo šel piškotek prej v malo šolo, kot pa da se kaj dobimo:zmeden:

Ma za zgodovino pa ne skrbi, bo vse o.k., boš videla.

CMOK, Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Starost
30.5.2005 21:29:00   
Anonimen
Ja povej ti to unim :hudicek: v soli. Men se itak ze mesa cel maj. Pa se mi bo citno se ta teden. Ko ze mislis, da si vsega konec pa ti se kej nalozijo. Argh.:grrr:
Sam upam, da ne bo treba se kake fizke ponavljat:ups: Se pa lahko pohvalim...da sem pisala biologijo (ki je videt ne morem) 83% kar je cist solidna 4:bravo: Sem prfoksa dvakrat vprasala, ce je preprican, da ms jst tok pisala:ups:

Aja, Mina, drug teden nimam skor nic sole....aja, vas ni :( Hm. Ta teden je zadnji da mam kake obveznosti z ucenjem, potem menda nas ne smejo vec mucit. Hopefuly. :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?