Starost (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Starost (30.5.2005 18:10:26)

Ma sej ne vem kak naslov naj sploh dam:zmeden:..skratka..iščem stran na internetu, kjer bi lahko le vnesel datum rojstva pa bi ti izračunalo, koliko dni imaš.

Zase sicer vem, ker to piše na Viji, samo bi še ostali radi vedli:)

5939 dni stara :fis: :)

GoYa -> Starost (30.5.2005 18:16:30)

u ku si stara :)-
boljš da ne grem svojih dni računat :(

viv_ -> Starost (30.5.2005 19:50:13)

http://www2.arnes.si/~akranj2/koled.htm

tukile si lahko downloadaš en program za koledar, ki računa vse to. Poleg tega je zelo uporaben za praznike, mrke, mlaje... do leta 3000. Potem boš mogla pa najti novega :)-

11238 dni stara viv

Anonimen -> Starost (30.5.2005 20:48:19)

Ooooo, hvala 100x Viv!

:rozica::rozica::rozica:

Mina1 -> Starost (30.5.2005 20:49:55)

Rib, kaj te spet matra in tako:)-:)-:)-

To bi morala jaz računati, koliko mi še ostane:)-

pa-pa in CMOK Mina1

p.s./ v soboto šibamo malo na morje za dober teden, torej se morave do četrtka kaj videti, drugače spet ne bo nič :zmeden2: (v petek ima piškotek razgibavanje, torej odpade, pa pokati bom morala):zmeden2:

Anonimen -> Starost (30.5.2005 21:20:48)

M alih prej sm gledala na Viji..pa pravm dones mam pa 5939 dni..pa vsi takoj dej poglej kok mam pa jst. Ja ne vem...8)

lp,:fis:

p.s.: :(( Ni casa :( Dons zvedla...da sem se zgdovino vprasana v petek :((:((:((

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:(:((:hudicek::grrr:

Mina1 -> Starost (30.5.2005 21:23:26)

A dej no RIBI, sej bo šel piškotek prej v malo šolo, kot pa da se kaj dobimo:zmeden:

Ma za zgodovino pa ne skrbi, bo vse o.k., boš videla.

CMOK, Mina1

Anonimen -> Starost (30.5.2005 21:29:00)

Ja povej ti to unim :hudicek: v soli. Men se itak ze mesa cel maj. Pa se mi bo citno se ta teden. Ko ze mislis, da si vsega konec pa ti se kej nalozijo. Argh.:grrr:
Sam upam, da ne bo treba se kake fizke ponavljat:ups: Se pa lahko pohvalim...da sem pisala biologijo (ki je videt ne morem) 83% kar je cist solidna 4:bravo: Sem prfoksa dvakrat vprasala, ce je preprican, da ms jst tok pisala:ups:

Aja, Mina, drug teden nimam skor nic sole....aja, vas ni :( Hm. Ta teden je zadnji da mam kake obveznosti z ucenjem, potem menda nas ne smejo vec mucit. Hopefuly. :(

Stran: [1]