|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Starejši otrok pazi na mlajšega???
20.8.2006 15:19:42   
ona
Ker je zadnje čase dosti govora o tragediji fantka,ki je padel skozi okno,sem prav rekla,da vas moram povprašat za mnenje!
drugo soboto sva z dragim vabljena na poslovno večerjo,ki bi se začela tam ob 18,pa trajala do kakšne 1 ure ponoči!Moj bi šel tja pravočasno,jaz bi pa prišla okrog 10.problem nastane,ker nimava varstva ponoči in sva prišla na idejo,da bi tamalo(19 mesecev) dala spat in sinu(8 let) pustila baby varuško v sobi,da bi on v bistvu pazil nanjo v spanju!Gre se pa za tri ure in vem,da bi oba spala,ker se tamala nič ne zbuja ponoči!Sin pa ,če bi jo slučajno slišal,bi naju takoj poklical,ker bi bila oddaljena od doma le 5 km!Kaj ve pravite na to ali je narobe,da tako razmišljam in ostanem raje doma,da ne bo kaj narobe!Ne vem,nisem pametna kaj naredit,pa ne me kaj obsojat,same vaše mnenje me zanima in pač nasvet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Starejši otrok pazi na mlajšega???
20.8.2006 15:45:03   
Sibil_
Jaz bi na tvojem mestu raje prosila kako prijateljico/sosedo/taščo, da pride za tiste tri urice, ker je po moje za sina to prevelika odgovornost.Pa tudi ti bi bila verjetno bolj mirna.user posted image

Če pa ne bi bilo druge pa jaz ne bi šla na večerjo, saj če boš šla šele ob 22-ih itak več ali manj vse zamudiš-a se ti sploh splača hodit tako pozno?Kje je smisel?user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2006 15:50:23   
Anonimen
ne vem meni se tut ne zdi pametna ideja. jaz bi si raje umislila varstvo in šlaže ob 6h z možem tja. gotovo poznaš kako sosedo, žlahto ali nekoga ki bi ti popazil tamaledva. js mislim da clo 8 letnik potrebuje varstvo ne zamo malčica!!! js bi v skrajni sili najela plačano varstvo oz v še skrajnejši sili ostala doma!

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2006 16:50:33   
mamči
Jaz ne bi pustila otrok samih doma. Tud tistih 5 km razdalje je lahko veliko, če se doma kaj "nepredvidenega " začne dogajat.
Pa pomsli na starejšega otroka, če bi se znašel v kakšni nepredvideni situaciji.....mene so pustili samo pri 13- ih letih z še ne 3 mesečno nečakinjo za silvestrovo. Vse je bilo o.k., dokler niso začeli petarde šibat. Mala  je strahotno jokala, mene je pa panika hvatala, kr je nisem znala in mogla pomirit.

No saj sem se pol nekako znašla in je bilo  vse v redu, imam pa še danes tisto pred očmi, kako nemočno sem se počutila. No saj potem in do danes pa itak za njo skrbim, kot za svojega otroka, ker tud živi pri nas ....  to je že čist druga zgodba..... Zato nikakor nisem za to, da starejši otrok čuva mlajšega.

Mislim, da je 8 let premalo, da bi bil kos v kakem   primeru : "kaj pa če...". Poskusi si najt varstvo, ali pa raje ostani doma. No to je pač moje mnenje....

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2006 18:14:05   
Gina
Če ti otrok ponoči vedno spi, potem je po razumski plati 95% možnosti, da se tudi to noč ne bo zbudila. Vendar je ta starejši otrok šele 8 let star. Ne glede na to, da sta bila kdaj sama popoldne doma, obstaja možnost, da je ne bi znal umirit, ali da bi enostavno zaspal, pa je ne bi slišal. Jaz ti po pravici povem, da sem pol leta nazaj, ko je bil ta mali toliko star kot tvoja in ko je čisto vedno ponoči spi, šla kao za eno urco k enim frendom, čisto blizu doma, mogoče km, pa je bil medtem ta velik (10let) pokonci in gledal tv. Ampak jaz sem ves čas sedela kot na trnih in šlatala mobi, če kaj vibrira ali zvoni. Na koncu sva šla po tričetrt ure domov, ker nič nisem imela od tega. Tako da....ne vem. Jaz sem prevelik ziheraš. Ne bi upala. Saj pravim, po drugi strani, z razumskega stališča pa je zelo malo možnosti, da se jima res kaj zgodi .
Jaz prosim eno frendico ponavadi, kadar imam kaj takega. Od začetka mi je bilo nerodno, zdaj pa mi je vedno manj. Saj je to le mogoče 3x na leto, pa v končni fazi: That`s what frends are for, da ti pomagajo, ko to res rabiš in nimaš drugih možnosti.

.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2006 19:39:04   
nina6
Ni šanse, ampak res ne!!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2006 20:14:51   
ona
Vidim,da ste vse proti temu,saj tudi jaz nisem glih za,ker jih nikoli ne pustim same,edino če grem kdaj popoldne pod tuš in ko mala spi,da je sin v dnevni in posluša,če se zbudi in bi takoj pritekel me iskat.se pa to ni še zgodilo!Tako,da bom raje doma,če si ne zrihtam varstva,ker nisem tak tip za pustit otroke same!Hvala za vaša mnenja!user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2006 20:38:32   
Moyca_
jaz bi si definitivno poiskala pravo varstvo, ker če ne bi samo cel čas premlevala kaj pa če ,... kaj pa v primeru izbruha požara???? vloma????user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2006 23:53:31   
urbancek
Ne puščaj samih tako malih otrok, saj nikoli ne veš do česa lahko pride. Lahko je vse OK, lahko pa se kaj spridi in si nikoli ne boš odpustila.

Lp

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2006 23:56:52   
rija
Nikoli.

Kaj pa je ena brezvezna večerja? Ti bi jo v vsakem primeru zamudila....

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2006 0:17:57   
Marogica
Jaz si tudi ne bi upala. Če pa bi že šla, bi pa bila tako nervozna, da bi bilo tako, ali tako bolje, da bi ostala doma. In tako tudi naredim-ostanem doma, če ne najdemo varstva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2006 10:29:33   
klavdijas
Niti pod razno. Mojedva sta stara 12 in 4,5 leti, pa sta bila sama, ko sem šla na roditeljski sestanek, 1 x sem šla k zobozdravniku ( pod mus ), pa zdajle med počitnicami sta bila sama 1 x cel šiht, pa dvakrat po 4 ure. Pa ti povem, da sem bila skoz z mislimi pri njima, kaj delata, a se kregata. Nisem pristaš tega, da moji otroci pazijo moje otroke. Vse opravimo skupaj, za zvečer pa tako grem ven 2 x na let, jih pa pomerka mož ali pa sestra, če sta doma, če pa ne smo pa vsi doma.

Lep pozdrav,

Klavdija

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.8.2006 10:54:53   
Anonimen
Čez noč gotovo ne. Vprašanje, če bi starejši dojenčka sploh slišal.

Čez dan pa odvisno od tega, kakšna sta otroka in ali bi ga starejši pazil z veseljem. Ampak za tri ure kar naenkrat skupaj ne. Po dajšem obdobju ostopnega uvajanja pa ja, če bi se pokazalo, da gre.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.8.2006 11:05:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca

jaz bi si definitivno poiskala pravo varstvo, ker če ne bi samo cel čas premlevala kaj pa če ,... kaj pa v primeru izbruha požara???? vloma????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.8.2006 17:32:39   
PiaM
Moja 9 letna hči ponoči spi kot top in verjetno baby phona sploh slišala ne bi. jaz jih ne bi pustila sama, sploh ne ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.8.2006 21:51:04   
anajmad
Moja hči,stara 12 let in pol,včasih počuva tam do pol urce,ko jst skočim v trgovino. Ponoči pa ne bi pustila,pa čeprav je zelo resna,jo previje,včasih ji da stekleničko in sploh jo lepo pedena.
Toda čez noč je res velika odgovornost.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.8.2006 0:38:27   
sanasan
Ne.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.8.2006 0:41:27   
sanasan
Ne bi ju pustila, še posebej pa ponoči ne.
Jaz sem ponavadi sama z otrokoma zvečer, nekajkrat sem šla pa okoli 23h na sprehod ali teči, ko ju je pazil mož. In mala se je zbudila. Vedno. Kot da bi vedela, da me ni oz.je to čutilauser posted image

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.8.2006 7:58:47   
Dashenka
To bo vedela same najbolje, saj nihče ne pozna bolje tvojh otrok.
Naju s sestro so mirne vesti zvečer puščai sami doma, ko sta šla na primer v kino. Pa nikoli nisva počeli nobenih neumnosti.

Poleti na dopustu, ko smo se srečale 3-4 družine, so tudi "ta stari" žurirali po svoje, mularija od 3-12 let  po svoje (neplavalci z rokavčki na rokah!). Pa kakšne druge nezgode kot "štrbunk" ali dva v vodo (s pomočjo sevedauser posted image ) ni bilo.
Pravzaprav smo se obnašali nadvse odgovorno in zaščitniško do najmlajših

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?