Gina -> RE: Starejši otrok pazi na mlajšega??? (20.8.2006 18:14:05)
|
Če ti otrok ponoči vedno spi, potem je po razumski plati 95% možnosti, da se tudi to noč ne bo zbudila. Vendar je ta starejši otrok šele 8 let star. Ne glede na to, da sta bila kdaj sama popoldne doma, obstaja možnost, da je ne bi znal umirit, ali da bi enostavno zaspal, pa je ne bi slišal. Jaz ti po pravici povem, da sem pol leta nazaj, ko je bil ta mali toliko star kot tvoja in ko je čisto vedno ponoči spi, šla kao za eno urco k enim frendom, čisto blizu doma, mogoče km, pa je bil medtem ta velik (10let) pokonci in gledal tv. Ampak jaz sem ves čas sedela kot na trnih in šlatala mobi, če kaj vibrira ali zvoni. Na koncu sva šla po tričetrt ure domov, ker nič nisem imela od tega. Tako da....ne vem. Jaz sem prevelik ziheraš. Ne bi upala. Saj pravim, po drugi strani, z razumskega stališča pa je zelo malo možnosti, da se jima res kaj zgodi . Jaz prosim eno frendico ponavadi, kadar imam kaj takega. Od začetka mi je bilo nerodno, zdaj pa mi je vedno manj. Saj je to le mogoče 3x na leto, pa v končni fazi: That`s what frends are for, da ti pomagajo, ko to res rabiš in nimaš drugih možnosti. .
|
|
|
|