Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 9:50:34
|
|
|
|
orhideja75
|
-Sej tudi iz piščanca lahko narediš omako. Piščanca narežeš na manjše koščke, pa v omaki z zelenjavo, pa zraven kruhove cmoke. Res ni boljšega. -ali pa kruh porabiš za kakšno filo. -v skrajnem primeru ga lahko tudi naribaš (za drobtine) Pri nas kruh, ki ostane vedno porabim za kruhove cmoke. Lahko jih daš tudi v zmrzovalnik.
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 9:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nared s piščancem zos pa cmoke zravn pa je a ne. al pa nadevaj piščanca pa speci v pečici.
|
|
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 9:53:23
|
|
|
|
nora
|
jaz ponavadi narezem kruh na koščkih. Namazem pekač z margarino, kruh namočim malo v mleku in dam v pekač. Gor dam kar imam sir, solamo...najraje imam feto sir zmesano z jajci in zlijem cez kruh, pa dam v pečico. Zapečem fajn, ker hočem, da mi gor hrustlja, v sredi pa je mehko yummy:)
|
|
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 10:13:53
|
|
|
|
smrka
|
Ko delas kruhove cmoke, lahko postrezes ob: gulasu, zelenjavni omaki, sataras, paradiznikova omaka, .... ma ful idej....
|
|
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 10:25:00
|
|
|
|
*pepelka*
|
Lahko narediš tudi pohane šnite, ali pa ga posušiš in iz njega semelješ drobtine. Če pa od mesa jeste samo piščanca, ga naredi v omaki, ali pa pripravi kruhovo filo in naredi filanega piščana.
|
|
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 10:30:47
|
|
|
|
moci
|
mi ponavadi delamo mini pice - na kose narezen kruh, gor pa sir, tune, gobe, salamo, ... kar ti srce poželi. zapečem pod infro. in tadaaaaaaaa. mi imamo to ful radi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2007 10:32:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 10:32:14
|
|
|
|
lukec
|
V Dalmaciji ga narežejo na kose in popečejo na gradeli. To ponudijo zraven mesa, zelenjave, rib ...
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2007 10:33:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 10:37:03
|
|
|
|
mojsoncek
|
Kruh lahko tudi narezes na kocke in ga pri srednje visoki temperaturi rahlo poprazis v ponvi brez mascobe. Uporabis za solate ali pa juhe.
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 10:38:09
|
|
|
|
mojsoncek
|
Nalin, si me malo prehitela
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 10:51:07
|
|
|
|
Blejka26
|
kruh posušiš do konca in ga zvaljaš da dobiš drobtine
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 11:13:09
|
|
|
|
hrchy
|
pri nas pa belega ne kupujemo, crn oz. polnozrnat pa tudi veckrat ostane pa me zmerej srce boli, ce ga moram stran vrec... kaj pa se da narediti s takim? tudi kaksni recepti, ki ste jih napisale zgoraj???
|
|
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 11:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz stari kruh vedno shranim, ga dam v zmrzovalnik. ob priložnosti pa naredimo filanega zajca ali pa filanega piščanca. Tudi polnozrnatega ali pa črnega zrežem v filo, samo semenke in skorjo odstranim, ter dodam še nekaj belega kruha. Z rženega k je zabit, pa se ne da
|
|
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 12:27:13
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Pri nas pa včasih naredim cmoke, večinoma pa ga moram zrezat na kocke in ga naša pupa nese v ribnik račkam, katere pa so navdušene nad njim in ko mala pride samo v bližino ribnika race kar letijo k njej ker vidijo, da ima v roki belo vrečko noter pa se ve kaj je. Zato ji tega veselja ne jemljem vstran pa še račke so site in kruh ne gre v smeti.
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 12:52:31
|
|
|
|
mojsoncek
|
petka, se tukaj poglej za kaksno idejo: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1713629
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 13:02:27
|
|
|
|
MAJDA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Kruh lahko tudi narezes na kocke in ga pri srednje visoki temperaturi rahlo poprazis v ponvi brez mascobe. Uporabis za solate ali pa juhe. Ko imaš kruh narezan na kocke, ga namoči v žvrkljano jajco in potem popraži na malo olja. Dober nadomestek za kakšno zakuho na juhi.
|
|
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 13:07:46
|
|
|
|
mmijau
|
Jaz pa imam celo recept za torto iz starega kruha. Pa FFUUULLLL dobra je bila. Moram poiskat. Seveda pa mora bit kruh bel . Sicer pa ga ponucamo namesto toasta, pa v cmokih, filah,... A, ni potrebno stran metat, sploh ne !
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 13:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Najraje imam kruhove cmoke, delam pa tudi droptine, jaz včasih šaram tudi po cel mesec razne kruhove "odpadke" in jih potem porabim. Pa ti ne splesne prej?
|
|
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 15:33:34
|
|
|
|
Una
|
Mi pa suh kruh odnesemo h kravicam.
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 15:50:12
|
|
|
|
Balonchy
|
Zmelji ga! Boš imela drobtine...
|
|
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 11.9.2007 15:58:23
|
|
|
|
sonček33
|
z naredim iz starega kruha cmoke - malo drugače...popražim čebulo in česen...kruh natrgam na majhne kose in ga namočim (ne preve) za nekaj minut, nato odlijem vodo in kruh malo ožamem, diodam preppraženo čebulo, popečeno slanino, petršilj, sol, poper, jajce in moko ter zmešam...s pomočjo zajemlake naredim nekakšne polhlebčke, ki jih zložim v pekač in spečem zraven piščanca-njami njami
|
|
RE: Star kruh - kaj z njim? 12.9.2007 9:07:41
|
|
|
|
petka
|
Sem naredila mini pice, super Hvala moci. Ostale ideje uporabim naslednjič, njami :)
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?