|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stalež po laparos.
15.3.2010 6:57:14   
Nefretiti
V tem tednu me čaka laparoskopija v lokalni anasteziji. Na posvetu sem bila tako zmedena, da nisem vprašala kako dolgo ostaneš v bolnici in v staležu.
Lahko katera opiše svojo izkušnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stalež po laparos.
15.3.2010 8:17:45   
Čili 1
Meni so laparoskopijo delali v splošni anasteziji. Poseg je trajal uro in pol, ker je moral ginekolog odstraniti ogromno zarastlin. V bolnici sem ostala 3 dni. Bolniške sem pa dobila cel mesec, zaradi tega, ker je rekel ginekolog, da sem mela res grdo vse not razraščeno in da je bilo precej zahtevno vse skup. Drugače se mi zdi, da je večinoma ene 14 dni bolniške. V bolnico sem prišla tešča. Tam dobila odvajalo za spit in donat, za jest samo juho. Zvečer so mi ponudili tableto za spat, ki sem jo odklonila, pa mi je bilo takoj žal, ker je ženska na sosedni postelji tako smrčala. Zjutraj so mi dali tableto za pomiritev in kmalu nato sem imela poseg. Ko sem se zbudila iz anastezije me ni nič bolelo, šele čez kak dan sem čutila mal boleč trebuh, tam okrog reber in v rame. Pravijo, da je to zaradi plina, ki ga uporabljajo pri posegu. Šivi so odpadli sami. Glede zanositve pa je ginekolog rekel, da lahko začnemo takoj, ko se mi bo zdelo.

Lp, Čili

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2010 13:23:06   
g.klara
Tudi jaz sem bila ta mesec na laparoskopiji v Mariboru in so mi jo naredili v splošni anesteziji. Staleža dobiš 10-14 dni seveda, če niso delali kaj posebnega, domov sem šla tretji dan. Bolečin skoraj ne čutiš, odvisno od posameznice. Odstranli so mi endometiozna žarišča.
Lp!

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2010 6:06:24   
Nefretiti
Laparoskopija je za mano. Poseg ni bil prijeten, pa vendar ni bil tako hud, kot sem pričakovala.

Odstranili so mi manjšo pregrado in prerezalo nekaj brazgotin. Sedaj sem dobila 1 teden bolniške. Zanima me, kako je s krvavitvijo po posegu. Zaenkrat je 4 dni, pa še vedno imam rjav izcedek. Kako dolgo se to vleče?

(odgovor članu g.klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2010 22:38:05   
g.klara
Jaz sem imela čis majhen krvav izcedek dva dni. Mislim, da je krvavitev odvisna od posega nisem pa čist sigurna. V kateri bolnišnici pa si bila na posegu? Jaz sem bila v Mariboru.

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2010 7:15:03   
Nefretiti
Jaz tudi.

(odgovor članu g.klara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2010 21:54:18   
neli365
Doma sem bila dva tedna, potem pa še dva tedna nisem nič kaj posebnega delala. Potem pa 9 mesecev nisem mogla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?