Stalež po laparos. (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Nefretiti -> Stalež po laparos. (15.3.2010 6:57:14)

V tem tednu me čaka laparoskopija v lokalni anasteziji. Na posvetu sem bila tako zmedena, da nisem vprašala kako dolgo ostaneš v bolnici in v staležu.
Lahko katera opiše svojo izkušnjo?

Čili 1 -> RE: Stalež po laparos. (15.3.2010 8:17:45)

Meni so laparoskopijo delali v splošni anasteziji. Poseg je trajal uro in pol, ker je moral ginekolog odstraniti ogromno zarastlin. V bolnici sem ostala 3 dni. Bolniške sem pa dobila cel mesec, zaradi tega, ker je rekel ginekolog, da sem mela res grdo vse not razraščeno in da je bilo precej zahtevno vse skup. Drugače se mi zdi, da je večinoma ene 14 dni bolniške. V bolnico sem prišla tešča. Tam dobila odvajalo za spit in donat, za jest samo juho. Zvečer so mi ponudili tableto za spat, ki sem jo odklonila, pa mi je bilo takoj žal, ker je ženska na sosedni postelji tako smrčala. Zjutraj so mi dali tableto za pomiritev in kmalu nato sem imela poseg. Ko sem se zbudila iz anastezije me ni nič bolelo, šele čez kak dan sem čutila mal boleč trebuh, tam okrog reber in v rame. Pravijo, da je to zaradi plina, ki ga uporabljajo pri posegu. Šivi so odpadli sami. Glede zanositve pa je ginekolog rekel, da lahko začnemo takoj, ko se mi bo zdelo.

Lp, Čili

g.klara -> RE: Stalež po laparos. (19.3.2010 13:23:06)

Tudi jaz sem bila ta mesec na laparoskopiji v Mariboru in so mi jo naredili v splošni anesteziji. Staleža dobiš 10-14 dni seveda, če niso delali kaj posebnega, domov sem šla tretji dan. Bolečin skoraj ne čutiš, odvisno od posameznice. Odstranli so mi endometiozna žarišča.
Lp!

Nefretiti -> RE: Stalež po laparos. (21.3.2010 6:06:24)

Laparoskopija je za mano. Poseg ni bil prijeten, pa vendar ni bil tako hud, kot sem pričakovala.

Odstranili so mi manjšo pregrado in prerezalo nekaj brazgotin. Sedaj sem dobila 1 teden bolniške. Zanima me, kako je s krvavitvijo po posegu. Zaenkrat je 4 dni, pa še vedno imam rjav izcedek. Kako dolgo se to vleče?

g.klara -> RE: Stalež po laparos. (21.3.2010 22:38:05)

Jaz sem imela čis majhen krvav izcedek dva dni. Mislim, da je krvavitev odvisna od posega nisem pa čist sigurna. V kateri bolnišnici pa si bila na posegu? Jaz sem bila v Mariboru.

Nefretiti -> RE: Stalež po laparos. (22.3.2010 7:15:03)

Jaz tudi.

neli365 -> RE: Stalež po laparos. (26.3.2010 21:54:18)

Doma sem bila dva tedna, potem pa še dva tedna nisem nič kaj posebnega delala. Potem pa 9 mesecev nisem mogla [sm=smiley36.gif]

Stran: [1]