HuAnita
|
Takole je: fant ne želi imeti stikov z očetom, s katerim so se tudi zaradi vsakršnega nasilja ločili že pred 16imi leti. Je pa privolil - ker sem od kolegov izvedela, kako brska in nas išče, da bi nas obiskal - da mu občasno pošljemo pismo, kako vnuka napredujeta. Pa dobim zdaj DOMOV njegovo pošto - prej je bilo dogovorjeno, da je pošto pošiljal v službo k meni, kjer itak ne dajemo os. podatkov, sploh pa sem vse 3 sodelavce opozorila.... In zdaj čakam, ker vem, kako dela, da se mi tam še nariše. Komaj pokretna (moja) stara mama in stari oče, ki dnevno pogleda v kozares, bosta lahek plen, da bosta vse lepo razložila. Omo sem že opozorila, ampak ko jemlje toliko zdravil, vprašanje, če je sploh dojela. In potem danes dobim fotokopijo pisma 'projazne gospe', kot se je izrazil, ki dela v sosednji stavbi (tam imamo predalček za pošto), pa ni vedela, kdo sem in kaj delam, pa je ODPRLA pošto, se menda zjokala - ker ima st. oče res tam način pisanja, da je kao samo on bogi, mi pa vsi , poiskala moj naslov in mu ga poslala, s pismom z lepimi pozdravi in vsebino, češ kako sočustvuje z njim.... Šla sem tja in babnici - ki sprva ni verjela varnostniku, da sem prišla - povedala svoje, se je zjokala, češ kaj je naredila, me pa ima, da bi jo prijavila direktorju, s katerim se poznamo. Mislim, takole brskati za podatki o tujcih in si ustvarjati mnenje na poldagi ene strani In sem ji rekla, kaj naj naredim, ko bo prišel nadlegovat fanta, mene in vnuke, kaj se bomo zdaj skrivali, ker je ona 'hotela dobro'????????? Mislim.... Povejte, kaj naj storim, tako sem besna, ženski je ful ful žal, ampak bo že preživela, štalo pa imam jaz!!!!!!
|