|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 17:09:03   
Anonimen
Glede na to, da jih je dobil, ne vem, kaj lahko narediš, predvsem zaradi dejstav ker jih ima. Če pa mu jih je tista teta dala... Fora je v tem, da v ključnem trenutku tista teta lahko to zanikauser posted image

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
23.8.2007 19:18:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Da je tako globoko veren človek lahko tako pokvarjen in hudoben....user posted image user posted image user posted image

Tudi taki ljudje obstajajo, verjemi. Vem za primerek, ko se dobesedno slini po zupnikih, vsakemu sosedu jamra, kako zlahto ma, da ji nic ne pomagajo, itd. Pa preverjeno to ne drzi. Nad svoje vnuke za bzw posilja policijo, pa take. Sama pa ni mogla prit pogledat svoje hcerke, ko je ta bila bolna, ker ji ni verjela da umira. Potem ni prisla je niti pokropit, ceprav so jo cakali, ker mama je le mama. Ni prisla ne na pogreb, niti roze niti svece ni poslala oz. dala. Okoli pa govorila, da je niso v hiso pustili pa take. Kar ni res, ker sem bla tam in bi jo vidla. Lastni hcerki je vlomila - najela nekoga, da bi ji zamenjal kljucavnico, ker je zgubla kljuc "kao". In tip ji je to naredil, ne da bi preveril, ali je stanovanje res njeno. no na sreco so jo dobili. tudi taki ljudje obstajajo.Pac kaj cemo, je pac na svetu, da skusa celo zlahto skregat.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
23.8.2007 23:42:45   
Meggi
Jow, se ti pa res kr neki pelje. Želim da na čimlažji način to izpeljete in zaljučite z najmanjšmi posledicami zate in tvoje sončke.

Ma kaj so ljudje zmožni, to ne morš verjet!

Drž se!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.8.2007 9:06:15   
Enolla
Ker je podatke že dobil, žal ne vem kako bi mu jih "odvzeli". Na tvojem mestu, bi tisto teto prijavila, ker kot je že Žabonka napisala odpiranje nenaslovljene pošte je kaznivo dejanje. Kot drugo v kolikor pride do nadlegovanja, bi zaprosila za prepoved približevanja. Kot tretje, bi tisto "teti" pri županu vprašala, kdaj pa je ona nazadnje seksala, če se že pogovarjamo o tako osebnih rečeh (čeprav v tistem trenutku ostaneš brez teksta.) In verski fanatiki so iz mojih iskušenj najslabši pri teh stvareh. 

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.8.2007 10:12:26   
Vijoličarka
Samo stvar tvojega fanta (oz. vršilca dolžnosti moža) je, zakaj on s svojim očetom ne želi imeti stikov. On najbolje ve, kaj in kako je bilo in zakaj se je tako odločil. Pa naj si drugi mislijo in predstavljajo, kakor si hočejo. No, jaz si z lahkoto predstavljam tegale "ubogega dedka", ki so ga v glavnem same besede in sladkost in priliznjenost. Sploh, če se na veliko okrog pritožuje in razlaga, kako "grdo ravnate z njim" in išče simpatizerje. Gofljati in lepa pisma pisati ni noben problem. Biti dober oče je pa druga stvar. Zato čisto razumem, da tvoj partner ne želi imeti stikov z njim, najbrž je bil deležen več zdrah in napetosti. S partnerjem sta očitno usmiljenega srca, saj sta ga kljub vsemu obvestila o vnukih in ti mu javljaš, kako odraščata.

Škoda, ker nisi za te namene kar najela poštnega predala in v to sploh ne bi nikoli "padli" drugi ljudje. Ampak kar je, pač je. Če prav razumem, je to pismo nekako dobila v roke ženska, ki sploh ni tvoja sodelavka, ampak očitno izredno radovedna. Tako radovedna, da ni nič povprašala pri vašem podjetju, ki tudi dobiva pošto tja, ampak je pismo kar odprla.

Če je pismo odprla, vse preštudirala (mislim, kaj jo sploh briga) in ji je uspelo pridobiti tvoje podatke, je torej vedela, komu je pismo namenjeno. V točki, ko je spoznala, komu je pismo namenjeno, bi ga morala izročiti tebi, pa naj si sama o tem misli, kar si hoče. Ni njena stvar, da se vtika. Tako pa je, čeprav je vedela, da si ti tega ne želiš, se vtaknila vmes in staremu očetu posredovala tvoje osebne podatke. Vidva z možem si tega nista želela, nočeta, da vas obišče, nočeta stikov in zdaj se bojita, da tega ne bosta mogla preprečiti.

Ta ženska je kršila zakon o varovanju osebnih podatkov. Ne vem sicer, kako je bilo pismo naslovljeno, vendar bi najbrž ženska, če ne bi bila take narave, da se rada praska tam, kjer je čisto nič ne srbi, lahko našla način, da bi bismo prišlo neodprto do tebe in to z lahkoto, če si delite poštni predal. Absolutno neodpustno pa je, da je potem, ko je pismo prebrala, ukrepala  po svoje. Taki ljudje niso čisto nič "dobri in usmiljeni", to so ljudje, ki prehitro sklepajo, na podlagi prehitrih sklepov tudi prehitro reagirajo in tako povzročajo neprijetnosti in tudi tragedije. Je čisto vseeno, kako se zdaj joka, odrasla oseba je in mora za svoja dejanja tudi odgovarjati. Zato jo kar prijavi. Imaš fotokopijo njenega pisma, ki ti ga je poslal stari oče, torej imaš dokaz.

Sicer je očitno tole precej nezanesljiva oseba, če ravna s pošto, je to zoprno, ker s pošto naj bi ravnale diskretne osebe in jaz že ne bi hotela takele zaposlene v službi imeti, ker nikoli ne veš, kdaj se bo njej zazdelo, da mora nekaj po svoje ukrepati. Ampak kljub temu mislim, da ni tvoja stvar, da jo hodiš tožariti k njenemu direktorju, saj gre za zasebno in ne za službeno zadevo.

Staremu očetu pa bi bilo najbolje napisati jasno in nedvoumno pismo, da stikov ne želite imeti, saj si je to pravico zapravil. Sploh pa, če bi bil res tak revež in bi bil samo hvaležen, da dobiva poročila o vnukih, bi pismo te ženske ignoriral, saj je gotovo pričakoval, da  boste presrečni, ko boste ugotovili, da pozna vaš naslov. Ne, on ti zraven pošlje še fotokopijo v smislu - še drugi ljudje vidijo, kako kruti ste do mene. Nekako mu torej tvoja poročila o vnukih niso tako dragocena, da ne bi tvegal, da bi jih izgubil. Dal ti je vedeti, da ve, kje ste, torej na nek prikrit način grozi in izsiljuje.

Upam, da se vam ne bo zajedel v sosesko. Glede na to, kar si napisala, se zna najprej približati sosedom, ne pa tvoji babici in dedku. Torej bi se mogoče morala pogovoriti s sosedi in jim razložiti situacijo (upam, da se dobro razumete) in jih prositi, naj mu ne dajejo informacij, naj se čim manj pogovarjajo z njim in naj te obvestijo, če se bo pojavil pri njih.

Če bo torej zdaj skušal vdreti k vam, mu nehaj pošiljati svoja poročila in zahtevaj popolno prekinitev stikov.

Upam, da bo vse dobro. Žensko pa kar prijavi, naj nosi posledice svojega neodgovornega dejanja.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.8.2007 12:54:25   
tincci
Ma kakšne se to gresteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj noben od vas ne zna preklopit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.8.2007 22:27:22   
HuAnita
Vojiličarka, hvala za spodbudne besede, vidim, da si me zaštekala.
Aja, poštja je bila naslovljenja na moje ime, pa zrave naslov naše 'firme', ki pa ima isti naslov, kot Zavod, kjer ta ženska dela... Skratka, če mi pošte zjutraj ne prevzamemo, jo pustijo na zavodu in jo pač nslednji dan poberemo....
Ženska pa me ne pozna, saj praktično zadna 3 leta nisem kaj veliko delalla (((user posted image user posted image user posted image user posted image ))), ampak to ni njena stvar....

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?