|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sredi noči tukaj????
21.7.2005 6:22:53   
CUKRČEK
Ojla,
takole zjutraj začnem mal "štafnat" po RR-ju in opažam, da vas je kar veliko, ki ste na forumu ponoči. Sedaj me pa zanima, kaj hudiča delate ponoči tle???
Vem, da ima kernesa nočni šiht, kaj pa ostale??
A res ne morte spat:zaspan: ali pa kaj drugega počet:sloncek: ? Menda niste zasvojene z RR-jem, da se ponoči zbudite in morte mal počekirat?!?

Jaz se zvečer vržem v postlo in ga ni vraga, ki bi me za računalnik premaknil.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sredi noči tukaj????
21.7.2005 6:41:55   
Aleksandrin
:zaspan: jaz sem zamenjala noč za dan :(, upam, da ne bo ta mali tak, bomo cele dneve in noči pokonc :)-, ravnokar me je spet tko brcnu, da se mi je kar kislina dvignila :)-
LP :sloncek:

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sredi noči tukaj????
21.7.2005 7:03:44   
Lunca1
Jaz pa zjutraj gledam, ker mi potem Pina ne pusti.:)-

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sredi noči tukaj????
21.7.2005 9:55:09   
Pupica
jaz sem bila sredi noči na RR, ko sem še dojila.Pa ne za to ker bi otrok jedel, pač pa za to ker sem bila prestradana

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sredi noči tukaj????
21.7.2005 10:04:50   
Magi*
jaz sem občasno ponoči gor, ker ne morem spati in potem je to edino kar lahko počnem v tišini, da ne bi zbudila tamale in moža;)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sredi noči tukaj????
21.7.2005 10:06:48   
Maxica
Kdaj je zate sredi noči:zmeden2:? Ker jaz hodim zadnje čase spat res malo bolj pozno, okrog polnoči, pol enih, ampak to zame ni sredi noči. No ja, razen če bi šla spat ob devetih zvečer, pol pa je to res sredi noči:)-:)-:)-. Sicer pa sem pokonci zaradi brezveznega buljenja v TV-izkoriščam še zadnje dneve pred vrnitvijo v službo.:ups:

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sredi noči tukaj????
21.7.2005 15:42:08   
snorlax
Odvisno, kaj je zate sredi noči. Jaz ne pridem prej do računalnika, kot po 23. uri, potem pa traja, da se prebijem skozi vse to, kar napišete čez dan, tako da sem ponavadi res tam do kakšnih polnoči ali do enih gor.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Ime za fantka
metuljčica87

Katero vam je najlepše?

Jernej (22%)

Aljaž (46%)

Urban (31%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!