Sredi noči tukaj???? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

CUKRČEK -> Sredi noči tukaj???? (21.7.2005 6:22:53)

Ojla,
takole zjutraj začnem mal "štafnat" po RR-ju in opažam, da vas je kar veliko, ki ste na forumu ponoči. Sedaj me pa zanima, kaj hudiča delate ponoči tle???
Vem, da ima kernesa nočni šiht, kaj pa ostale??
A res ne morte spat:zaspan: ali pa kaj drugega počet:sloncek: ? Menda niste zasvojene z RR-jem, da se ponoči zbudite in morte mal počekirat?!?

Jaz se zvečer vržem v postlo in ga ni vraga, ki bi me za računalnik premaknil.

lp

Aleksandrin -> Sredi noči tukaj???? (21.7.2005 6:41:55)

:zaspan: jaz sem zamenjala noč za dan :(, upam, da ne bo ta mali tak, bomo cele dneve in noči pokonc :)-, ravnokar me je spet tko brcnu, da se mi je kar kislina dvignila :)-
LP :sloncek:

Lunca1 -> Sredi noči tukaj???? (21.7.2005 7:03:44)

Jaz pa zjutraj gledam, ker mi potem Pina ne pusti.:)-

Pupica -> Sredi noči tukaj???? (21.7.2005 9:55:09)

jaz sem bila sredi noči na RR, ko sem še dojila.Pa ne za to ker bi otrok jedel, pač pa za to ker sem bila prestradana

Magi* -> Sredi noči tukaj???? (21.7.2005 10:04:50)

jaz sem občasno ponoči gor, ker ne morem spati in potem je to edino kar lahko počnem v tišini, da ne bi zbudila tamale in moža;)

Maxica -> Sredi noči tukaj???? (21.7.2005 10:06:48)

Kdaj je zate sredi noči:zmeden2:? Ker jaz hodim zadnje čase spat res malo bolj pozno, okrog polnoči, pol enih, ampak to zame ni sredi noči. No ja, razen če bi šla spat ob devetih zvečer, pol pa je to res sredi noči:)-:)-:)-. Sicer pa sem pokonci zaradi brezveznega buljenja v TV-izkoriščam še zadnje dneve pred vrnitvijo v službo.:ups:

snorlax -> Sredi noči tukaj???? (21.7.2005 15:42:08)

Odvisno, kaj je zate sredi noči. Jaz ne pridem prej do računalnika, kot po 23. uri, potem pa traja, da se prebijem skozi vse to, kar napišete čez dan, tako da sem ponavadi res tam do kakšnih polnoči ali do enih gor.

Stran: [1]