|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spremljevalka-mama
9.6.2005 20:50:35   
Anonimen
mene pa zanima če katera kaj ve o tem,da je lahko mama spremljevalka ortoku v vrtcu,ki ima posebne potrebe?včeraj mi je rekel gospod na komisiji,ko sva hodila z :duda: na razvrščanje,da sem lahko sama spremljevalka otroku.zdi se mi malo čudno pa vendar mislim,da tega v našem vrtcu nebi dovolili oziroma nič vedeli o tem.:zmeden2:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spremljevalka-mama
9.6.2005 22:05:33   
piščanc
pri nas v vrtcu imajo posebno vzgojiteljico, odvisno sicer od potreb, na začetku je imel vsak otroček svojo

je pa posebej izobražena prav za to. sedaj so trije otročki in imajo dve svoji vzgojiteljici, priključeni pa so skupini otrok od treh let naprej, ki imajo spet dve vzgojiteljici

meni se zdi super ideja, če imaš čas, vsaj na začetku, pa še ti bi se velko naučila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spremljevalka-mama
10.6.2005 9:23:51   
Žirafca Helena1
Pri nas je vsak otrok, ki mu je pripadalo spremstvo imel svojega spremljevalca. Spremljevalci so bili zaposleni preko javnih del. Če nisi zaposlena, se teoretično lahko zaposliš kot spremljevalka svojega otroka, če bi se lahko v vrtcu tako dogovorila.

Ti pa osebno tega ne svetujem, ker je najbrž že tako navezan nate in mogoče (odvisno seveda od otroka) bi bilo zanj bolje, da malo spremeni okolje. Je pa seveda to drugače kot če bi bila vzgojiteljica svojemu otroku, saj tam se pa ne moreš samo njemu posvetit, kot spremljevalka, pa si tam samo zanj.

Presodi, saj ti najbolje poznaš svojega otroka.
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spremljevalka-mama
10.6.2005 11:11:00   
Anonimen
Vem da nebi bilo v redu,če bi bila jaz njegova spremljevalka kajti takrat se res nebo nikoli osamosvojil.Boljše,da ima nekoga drugega saj je že zdaj preveč navezan name in nebi bilo dobro.te štiri ure ki bo tam bo že zdržal čeprav mi je težko,ker sva cel dan skupaj.tudi jaz sem hodila v vrtec pa nisem mela mame ob sebi.se mora navadit na druge ljudi tudi.:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?